Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası 3. Tur ilk maçında, 28 Kasım Pazar günü saat 18.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda Belarus temsilcisi SKA Minsk ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; müsabakaya; Enis Yatkın, Enis Harun Hacıoğlu, Yakup Yaşar Simsar, Luka Mitrovic, Nikola Crnoglavac, Şevket Yağmuroğlu ve Vladimir Bojanic ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 14-12 önde geçtiği maçtan 28-25 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 6 gol kaydeden Nikola Crnoglavac olurken, onu 4’er golle Doğukan Keser ve Genco İlanç takip etti.

“Tur atlayacağımıza inanıyorum”

Beşiktaş Hentbol Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, siyah-beyazlılarımızın 28-25 galibiyetiyle sonuçlanan SKA Minsk maçının ardından açıklamalarda bulundu:

“Bizim için çok önemli bir Avrupa Kupası maçını galibiyetle bitirdik. Galibiyet her zaman önemlidir. Öncelikle bu galibiyete katkısı olan tüm oyuncularımı ve ekibimi gönülden kutluyorum. Bizden desteğini eksik etmeyen taraftarlarımıza ve idarecilerimize yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum ve devamını diliyorum. Gelecek hafta rövanş maçı oynayacağız. Skor avantajı bizde. Bir kez daha gücümüzü gösterip disiplinli bir oyun ortaya koyarsak tur atlayacağımıza inanıyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık