Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı, Süper Lig'in 7. haftasında, 13 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda İzmir Bş. Bld. GSK ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre; müsabakaya; Enis Yatkın, Şevket Yağmuroğlu, Luka Mitrovic, Yakup Yaşar Simsar, Vladimir Bojanic, Nikola Crnoglavac ve Gökay Bilim ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 12-7 önde geçtiği maçtan 27-17 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 7 gol kaydeden Nikola Crnoglavac olurken, onu 5 golle Gökay Bilim ve 4 golle Şevket Yağmuroğlu takip etti.

“İyi bir oyun sonunda kazandık”

 

Beşiktaş Hentbol Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, siyah-beyazlıların 27-17 galibiyetiyle sonuçlanan İzmir Bş. Bld. GSK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Milli aradan sonra önemli bir maç oynadık. Aradan sonra oynanan zor maçlarda kötü sonuçlar alınabiliyor. Takımımın fiziksel ve ruhsal olarak hazır durumda olduğunu gördüm. İyi bir oyun sonunda kazandık. Bizi yalnız bırakmayan idarecilerimizle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu desteğin devam edeceğini biliyoruz. Bu destek devam ettiği sürece biz bu basamakları yukarı çıkmaya devam edeceğiz. Umarım başarılı oluruz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık