Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı galip geldi

Beşiktaş Hentbol Takımı, Süper Lig'in 5. haftasında, 16 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda Hatayspor ile karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; müsabakaya; Enis Harun Hacıoğlu, Yakup Yaşar Simsar, Vladimir Bojanic, Luka Mitrovic, Nikola Crnoglavac, Doğukan Keser ve Yağız Öksüzcük ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 16-7 önde geçtiği maçtan 37-18 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 8 gol kaydeden Nikola Crnoglavac olurken, onu 5 golle Vladimir Bojanic ve 4 golle Enis Harun Hacıoğlu takip etti.

“Her maçı kazanmak istiyoruz”

Beşiktaş Hentbol Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, siyah-beyazlıların 37-18 galibiyetiyle sonuçlanan Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Ligdeki dördüncü maçımızı Hatayspor ile oynadık. Bizim için her maç önemli. Her maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Maçı güzel bir skorla bitirdik. Yönetim kurulumuzu, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Gelecek hafta EHF Avrupa Kupası’nda, Süleyman Seba Spor Salonu’nda üst üste iki önemli maç oynayacağız. İki maçı da kazanarak tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımız bugün bizleri mükemmel bir şekilde destekledi. Gelecek hafta Cumartesi ve Pazar günleri oynayacağımız EHF Avrupa Kupası maçlarında aynı desteği bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli.”

Maçtan kareler

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık