Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Hentbol Takımı - Eskişehir Ormanspor ile karşı karşıya

Beşiktaş Hentbol Takımı - Eskişehir Ormanspor ile karşı karşıya

Beşiktaş Hentbol Takımı, Süper Lig'in 3. Haftasında, 2 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda Eskişehir Ormanspor ile karşılaşacak.

Tek tek kazanarak başarılı olacağız

Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar sezonun 2. haftasında Trabzon Bş. Bld. Spor ile deplasmanda oynadığı maçtan 23-31 galip ayrılmıştı. Müsabakaya; Yağız Öksüzcük, Doğukan Keser, Ömer Ozan Arifoğlu, Luka Mitrovic, Yakup Yaşar Simsar, Enis Harun Hacıoğlu ve Emre Engin ile başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarısını 9-11 önde geçtiği maçtan 23-31 galip gelmişti. Maçtaki en skorer oyuncular ise; 8’er gol kaydeden Şevket Yağmuroğlu ile Gökay Bilim olurken, onları 3 golle Genco İlanç takip etmişti.

Hentbol Takımı Başantrenörü Mehmet Korer Koral, 23-31 galip geldikleri Trabzon Bş. Bld. maçı sonrasında bulunduğu açıklamalarda aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı:

“Ligde ilk maçımızı geride bıraktık. Trabzon Bş. Bld. Spor iyi bir takım. Genç oyunculardan kurulu agresif bir takım. Lige iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonra tek tek kazanarak başarılı olacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Camiamıza ve yönetimimize hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık