Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Akademi Ligi'nde Play-Off müsabakalarında!

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Akademi Ligi'nde Play-Off müsabakalarında!

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Akademi Ligi'nde, 1907 Fenerbahçe Espor’u güzel bir oyun sonunda mağlup ederek Play-Off müsabakalarına katılmayı garantiledi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Espor Takımı, 1907 Fenerbahçe galibiyetiyle normal sezonun bitimine bir maç kala 11. galibiyetini elde etmiş oldu.

League of Legends Akademi Ligi'nde Play-Off maçları, Beşiktaş Espor Takımı'nın yanı sıra; Galatasaray Espor, SuperMassive Blaze ve İstanbul Wildcats takımlarının katılımıyla 10-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Play-Off serileri beş maç üzerinden oynanacak.

Beşiktaş Espor Takımı, League of Legends Akademi Ligi Play-Off maçları için Kağıtspor Espor’un Kocaeli’ndeki tesislerinde kampa girdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık