Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'ndeki restoranın iskelesi çöktü yaralılar var

Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'ndeki restoranın iskelesi çöktü yaralılar var

Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'nde restoranın olduğu iskele çöktü. Cumhuriyet'ten edinilen bilgilere göre; denize düşenler kurtarılmaya çalışılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

KAYMAKAMLIK YARALI SAYISINI AÇIKLADI

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, yaptığı açıklamada 4 kişinin yaralandığını, hayati tehlikenin olmadığını duyurdu.

Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 21.00 sıralarında İlçemiz Bebek Arnavutköy Caddesindeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Arnavutköy'de bir restoranda meydana gelen iskele çökmesinde yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

ÇÖKEN İSKELE KAÇAKMIŞ

Olayın ardından dikkat çeken bir detaya ulaşıldı. Odatv'de yer alan habere göre, restoranın iskelesinin kaçak, çöken alanın da kamuya ait olduğu öğrenildi. Ayrıca restoranın çatı katının daha önce Anıtlar Kurulu tarafından mühürlendiği ortaya çıktı.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık