Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bebek’te çifte cinayet! Katledildiler

Bebek’te çifte cinayet! Katledildiler

İstanbul Beşiktaş Bebek sahilinde bir tur teknesinde çalışan Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan (24), dün 01.30 sıralarında mesailerinin bitiminin ardından evlerine gitmek için tekneden ayrıldı. Edinilen bilgilere göre; taksiye binmek için Bebek Meydanı’na geçen iki arkadaş, taksi bekledikleri sırada, bir grubun taksi şoförüyle tartıştıklarını gördü. İki genç, taksiciye ağır küfür ve hakaret eden gruba müdahale etmek isteyince aralarında önce tartışma, devamında da kavga çıktı. Taksiciyi savunan iki gençle, grup arasında çıkan kavga sırasında bazı kişiler bıçaklarını çıkartarak iki gence saldırdı.

17-18 YAŞINDALAR

Göregen ve Doğan, aldıkları bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Alkollü oldukları belirtilen saldırganlar ise kaçtı. Engin Göregen ve Mazlum Doğan, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı. Polis ekipleri kamera görüntülerinden yola çıkarak çifte cinayete karışan H.E.A. (17), B.K. (17), M.O.B. (18), G.Ö. (18) ile H.G.A. (18) ve B.E.L. (17) adlı kızları gözaltına aldı. 6 kişi emniyette sorguya alınırken, olayın karşılıklı küfürleşme sonucu büyüdüğü belirtildi. Çifte cinayettekullanılan bıçak ele geçirilirken, iki genciH.E.A., B.K. ve M.O.B.’nin bıçakladığı tespit edildi.

KATİLLERİN BAHANESİ

İstanbul Bebek'te Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan’ın (22) öldürülmesinin ardından 6 kişi yakalandı. Polis ekipleri çapraz sorgu sırasında, sanıkların öldürdükleri Engin Göregen ve Mazlum Doğan’la herhangi bir bağlantısı olup olmadığını özellikle araştırdı. Şüphelilerin ifadeleri de ortaya çıktı. Bebek’te 23 Eylül günü Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan’ın (22) öldürülmesinin ardından, 2’si kadın 6 şüpheli Bağcılar’da yakalandı. Gözaltına alınanlardan Mert O.B. (23) Gökay Ö. (23) ve Hacer G.A. (23) Asayiş Şube Müdürlüğü’nde, H.E.A. (17), B.K. (17), B.E.L. (17) ise yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube’de Müdürlüğü’nde sorgulandı.

Polis ekipleri çapraz sorgu sırasında, sanıkların öldürdükleri Engin Göregen ve Mazlum Doğan’la herhangi bir bağlantısı olup olmadığını özellikle araştırdı. Ancak hiçbirinin bir bağlantısı yoktu. O gece ilk kez karşılaşmışlardı. Sanıkların tümü o gece bıçak kullanmadığını iddia etti. Bıçak kullanma konusunda yalan söyleseler de hepsinin olayın başlangıcıyla ilgili anlattıkları örtüşüyordu. Sanıklar o gece alkol aldıklarını ve Bebek’te bankta oturduklarını anlattı. İddiaya göre, Engin Göregen bu sırada telefonla konuşurken yanlarından geçiyordu. Göregen’in söylediklerini üzerlerine alınca aralarında kavga çıktı. Göregen iki kişiyle kavgaya tutuşunca birlikte çalıştığı Doğan da yanlarına geldi. Sonra saldırgan grubun kalanı da kavgaya dahil oldu.

Şüphelilerden Mert O.B. polisteki ifadesinde “Elinde telefonla küfrediyordu. Bir an göz göze geldik. ‘Bize mi küfrediyorsun?’ diye sorduğumuzda aramızda tartışma çıktı. Konuşurken bizden biri arkadan tekme atınca bir anda ortalık karıştı. Herkes birbirine vuruyordu. Bıçağı tam olarak kimin kullandığını göremedik. Kavga bittikten sonra korkarak oradan kaçtık” dedi.

‘NEDEN ÖLDÜRDÜNÜZ’

Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü’nden elleri kelepçeli olarak çıkarılırken, basın mensuplarının “Neden öldürdünüz” sorusuna, “ Biz kimseyi öldürmedik” diye yanıt verdi. Görüntülerde hayatını kaybeden iki genç önce karşı grupla tartışıyor, ardından da bir kişi tekme atınca ortalık birbirine giriyor. Caddeye de taşan kavga sırasında, Engin Göregen ve Mazlum Doğan’ın bıçaklanma anları da kamera kayıtlarında açıkça görülüyor.

Kaynak: HÜRRİYET

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık