Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bebek sahilindeki skandal olayda karar verildi

Bebek sahilindeki skandal olayda karar verildi

İstanbul Beşiktaş'taki Bebek sahilinde, 30 Mayıs 2022 tarihinde, Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren Özgür Kavi'nin “beden veya ruh sağlığı bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı” ve “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçlarından 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava görüldü.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık Özgür Kavi, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, avukatları da hazır bulundu. Duruşmaya mağdur sanık Carmen Maria T. ise katılmadı.

Duruşmada söz alan sanık Özgür Kavi, tahliyesini talep etti.

TAHLİYE KARARI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, delillerin toplanmış olmasını ve tutuklu kaldığı süreyi gerekçe göstererek sanık Özgür Kavi'nin yurt dışına çıkış yasağı ve imza atmak şeklinde adli kontrol hükümleri uygulayarak tahliyesine karar verdi.

Öte yandan mağdur sanık Carmen Maria T. hakkındaki yakalama kararının devamına hükmeden mahkeme, yakalanması halinde ise akıl hastası olup olmadığının tespiti maksadıyla rapor alınması için hastaneye yatırılmasına karar verdi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Carmen Maria T.'nin akıl hastalığı nedeniyle, ‘Hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası yerine, yüksek güvenlikli sağlık kurumlarında koruma ve tedavi altına alınması istendi.

Özgür Kavi'nin, ‘Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı' ve ‘Hayasızca hareketlerde bulunmak' suçlarından 19 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık