Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bebek Lucca'da arbede! Kavgayı Sabancıların oğlu mu çıkardı?

Bebek Lucca'da arbede! Kavgayı Sabancıların oğlu mu çıkardı?

Ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 22 yaşındaki oğlu Emrecan yine kavgayla gündeme geldi. Tele1'de yer alan habere göre; 2021 yılında bir mekanda kavga edip sonrasında da polislerle tartışan ve karakolluk olan Emrecan Sabancı, önceki akşam da Bebek’in en ünlü mekanı Lucca’da kavga çıkardı.

İddialara göre müşterilerden biri tuvalate gitmek için Emrecan Sabancı’nın oturduğu masanın önünden geçmek istedi. Ancak Sabancı, “Buradan geçemezsin, arkadan dolaş” dedi. Bu sözlerin ardından ortalık savaş alanına döndü. Olaya ikilinin arkadaşları da dahil olunca sandalyeler, yumruklar havada uçuştu.

Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada Emrecan Sabancı’nın da aralarında olduğu görülüyor. Yumruklaşmalar sırasında Emrecan Sabancı’nın gömleğinin yırtıldığı görülüyor. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt’a göre kavgayı Emrecan Sabancı’nın başlattı

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık