Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

13 Mayıs 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi, Beşiktaş Icrypex ile buluştu

Başkan Çebi, Beşiktaş Icrypex ile buluştu

Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, Basketbol Şubesi Sportif ve İdari Direktörü aynı zamanda Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ahmet Kandemir ile Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı teknik ekibi ve sporcuları ile Arnavutköy’deki bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Edinilen bilgilere göre; buluşmada; İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan da yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen akşam yemeğinde, siyah-beyazlılara yeni sezonda başarılar dileyen Çebi, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizin bize önemli katkılar vereceğine inanıyorum. Tecrübeli oyuncularımızdan genç kardeşlerimize yardımcı olmalarını rica ediyorum. Bu projenin bu sezon da başarılı olmasını istiyoruz. Geçen sezonu oldukça iyi bir noktada tamamladık. Bu projede büyük emekleri olan Ahmet Kandemir hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamıza güvenimiz sonsuz. Takımımızı iyi bir noktaya taşıyan hocamız, aynı zamanda genç oyuncularımızı parlattı. Takım olmak; hocası, oyuncusu, teknik ve idari kadrosuyla bir bütün olmak demektir. Oyuncularımız, teknik ve idari kadrolarımıza emanet. Hepinize başarılı bir sezon diliyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık