Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Arkadaşına kızıp denize atladı

Arkadaşına kızıp denize atladı

İstanbul Beşiktaş'ta arkadaşı ile tartıştıktan sonra denize atlayan 29 yaşındaki bir genç polis ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Sudan çıkarılan kişinin ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre; olay, saat 22.00'da Beşiktaş Meydan İskelesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gör; 29 yaşındaki B.Ş., isimli genç arkadaşı ile tartıştıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Birinin suya atmadığına gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle bekçileri sevk edildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçilerden biri, genci can simidinin de yardımıyla kurtararak sahile çıkarttı.

SUDAN POLİS MEMURU ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Suya atlayan bir polis memuru, kişiyi suyun içerisinden çıkardı. Sudan çıkarıldıktan sonra üzerine battaniye örtülen şahıs ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık