Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda, Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Edinilen bilgilere göre; 18 Ocak Çarşamba günü Eryaman Stadyumu’nda oynanacak maç saat 17.45’te başlayacak. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.  Müsabakayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Erdem Bayık yapacak. Turgut Doman dördüncü hakem olacak.

Son olarak, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda, TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaşan Beşiktaş maçı 4-2 kazanarak, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmişti.

KARŞILAŞMADA TARAFTARLAR OLMAYACAK

Edinilen bilgilere göre; Ligde Konya karşısında zorlansa da kazanmayı başaran Kartal bugün başkentten de zaferle dönerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Siyah beyazlılarda bu karşılaşma öncesinde eksik futbolcu bulunmazken Beşiktaş, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle taraftar desteğinden yoksun olarak sahada mücadele edecek.

REKABETTE 9-3 ÜSTÜN

Ankaragücü ile kupada 15. kez karşılaşacak olan Beşiktaş rekabette 9-3 üstün durumda. 22 yıldır kupada çeyrek final göremeyen başkent ekibi ise bugün kazanarak adını son 8 takım arasına yazdırmak istiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık