Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yeni transferler için tören düzenlendi

Yeni transferler için tören düzenlendi

Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre; 2023-24 sezonu devre arası transfer döneminde Futbol A Takımına dahil olan; Ernest Muçi, Al-Musrati, Joe Worrall, Jonas Svensson, sözleşmesi yenilenen Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar ile Futbol Akademiye katılan Yağız Karabulut için Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde, Başkan Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyeleri katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizden bu yana 68 gün geçti. Zor bir dönemden geçtik. Samet hocamızın gençleri devreye sokması, Santos hocamızın gelişi yeni bir vizyonun habercisiydi.

Camiamız zor günler nasıl atlatacağını iyi bilir. Kenetlenirsek başarırız. Sosyal medyada, geleneksel medyada çoğalmalı ve hakkımızı savunmalıyız. Bir bütün olmalıyız.

Rebic’in tendonuna basıldığında, Muleka’nın ayağının kırılabileceği pozisyonun sonrasında, penaltımızın iptal edilmesinde, Rashica’nın penaltısının verilmediğinde, Semih’e yumruk atıldığında tek yumruk olarak mücadele etmeliyiz.

Küfür ve hakaret olmadan yapılan eleştirilere açığız. Taraftarlarımız eleştirileriyle bize yön vermekte haklıdır. Beşiktaş’ın hizmetindeyiz. Beşiktaş’ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş’a borcu vardır. Beşiktaş’ın hakkını koruyalım.

Beşiktaş aşığı Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın yakın dostu değerli büyüğümüz Rahmi Koç kulübümüzü ziyaret etti. Biz efsane sponsor geri dönsün istedik. Beko bize uğurlu geliyor. Rahmi Koç için müzemizde özel bir köşe yaptık.

Rahmi Koç’un talimatıyla Beko ile sözleşme imzaladık. Bu sponsorluk 1988 yılında başladı. Beko sponsorluğunda 5 lig şampiyonluğu olmak üzere toplamda 17 kupa kazandık. Beko’nun taraftarımızın gönlünde özel bir yeri var. Koç ve Arçelik yönetimine teşekkür ediyoruz. Tüpraş’tan sonra Beko Beşiktaş’a çok yakıştı.

Bu dostluğu ve vefayı başka yerlere çekmeye çalışanlara karşı birlik olalım. Beşiktaş 120 yıllık büyük bir çınar. Beşiktaş gerekeni gereken zamanda yapar. Beşiktaş’ın itibarı her şeyden önce gelir. Kartallar yüksekten uçar.”

Başkan Hasan Arat’ın konuşmasının ardından imza törenine geçildi.

Ernest Muçi’nin İmzası

Hasan Arat: “Muçi transferi biraz zor oldu. Varşova kulübü başkanıyla olan dostluğumuz ve Polonya Cumhurbaşkanı ricamızı kırmadılar. Menajeri bu işin olma ihtimali yok diyordu. Hüseyin Yücel bu iş olacak dedi. Santos hocamız Muçi’yi çok istiyordu. Hocamızın istediği iki oyuncu vardı, ikisi de bugün burada. Hüseyin Yücel benimle birlikte Muçi’nin menajerini ve kulübü ikna etmeye çalışırken Kaan Şakul da sabaha kadar sözleşmeyi hazırladı. Beşiktaş’ın başarısı için her şeyi yapacğaız. Beşiktaş’a duyulan saygı ve gösterilen itibar için teşekkür ediyorum.”

Hüseyin Yücel: “Başkanımız, Polonya Cumhurbaşkanını devreye sokmasaydı bu transfer olmazdı. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Ernest Muçi: “Beşiktaş’ta olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu yeni yolculuk için heyecanlıyım. Taraftarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Takımda dostça karşılandım. Kendimi hazır hissediyorum. Oynama konusunda kararı hocamız verecek.”

Al-Musrati’nin İmzası

Hasan Arat: “Santos hoca ilk günden beri Al-Musrati’yi istiyordu. Al-Musrati için buraya gelmez dediler. Biz de gelir dedik. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Kendisinden gelmek istiyorum telefonunu aldıktan sonra transfer için bütün kanalları harekete geçirdik. Santos kendisine çok güveniyor. PSG kulübünün sahipleri bize yardımcı oldu. Pazarlığı Kaan Şakul yaptı. Al-Musrati, Beşiktaş ruhuna uygun bir oyuncu. Libya’nın büyük kartalı Beşiktaş’a hoş geldin. Beşiktaş genç bir kaptan transfer etti.”

Al-Musrati: “Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir kulübe geldim. Beni buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız için her şeyimi vereceğim.”

Joe Worrall’ın İmzası

Hasan Arat: “Joe çok güçlü bir karakter. Joe’nun transferi için Hüseyin Yücel ile Kaan Şakul yoğun çaba gösterdi. Kendisine büyük bir teklif geldi ama o Beşiktaş’ı tercih etti. Santos hocamız isim değil karakter istiyorum demişti. Joe büyük bir karakter. Biz karakterli sporcular transfer ettik. Joe tam bir takım oyuncusu ve lider.”

Joe Worrall: “Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Dostça karşılandım. Tutkulu taraftarlarımızın önünde oynayacağım için mutluyum. Buraya gelme kararı almak benim için kolay oldu. Takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Beşiktaş’a gelmemi cennette gerçekleşen evliliğe benzetiyorum.”

Jonas Svensson’un İmzası

Hasan Arat: “Jonas Svensson Norveç milli takımı oyucusu ve Samet hocamızın güvendiği bir isim. Kendisi mücadeleci ve çalışkan. Beşiktaş’a yakışan bir karakter.”

Jonas Svensson: “Beşiktaş’a bir ay önce geldim. Çok mutluyum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. İnşallah her şey çok güzel olacak. Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet hocamıza teşekkür ediyorum.”

Semih Kılıçsoy’un İmzası

Hasan Arat: “Semih, 10 yaşında altyapımıza geldi. Samet hoca kendisiyle hemen sözleşme imzaladı. Avrupa’da gol atan en genç oyuncumuz. Santos hocamız kendisine güveniyor. Örnek bir sporcu. Ailesine ve hocalarına teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Karakter her şeyden önemli. Türkiye’nin Semih gibi örnek sporculara ihtiyacı var. Beşiktaş’ın efsanesi olacak. Avrupa Şampiyonası’nda milli formayla gururla izleyeceğiz. Semih korunması gereken bir değer. Kafasını karıştırmamak lazım. Semih sadece işini yapmalı. Beşiktaş’a hizmet etmeli ve şampiyonluklarda pay sahibi olmalı. Sonrasını kader tayin eder. Allah onu sakatlıklardan ve kötülüklerden korusun.”

Samet Aybaba: “Semih bizim için değerli bir oyuncu. Ne kadar değerli olduğunu önce ben anladım, sonra herkes anladı. Sözleşmesinde çıkış maddesi yok. Semih Beşiktaş’ta oynadığı için çok mutlu.”

Semih Kılıçsoy: “Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet hocamıza teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. 10 yaşımda Fulya’nın kapısından girdim. Hayalini kurduğum şeyleri yaşıyorum. Taraftarımızın önünde oynamak ve gol atmak hayalimdi. Dünyanın en büyük kulübünde oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Beşiktaş’ta uzun yıllar oynamak istiyorum. Beşiktaş formasını giymek benim için büyük bir gurur kaynağı.”

Emir Yaşar’ın İmzası

Hasan Arat: “Emir Yaşar, 9 yaşında akademimize geldi. Hocaları onu bugüne getirdi. Samet hoca Emir’in çok önemli bir oyuncu olduğunu ve hemen sözleşme imzalanması gerektiğini söyledi. Geleceğin milli takım kalecisi olacak. Emir’e başarılar diliyorum.”

Samet Aybaba: “Atanla tutanın iyi olacak derler ya atanı bulmuştuk, tutanı da bulduk. Emir çok yetenekli bir kaleci. Daha da iyi olacak.”

Emir Yaşar: “Çok mutluyum ve gururluyum. Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet hocamıza teşekkür ediyorum. İnşallah Beşiktaş’a layık bir oyuncu olurum.

Yağız Karabulut’un İmzası

Samet Aybaba: “Beşiktaş’ın geleceğini düşünüyoruz. Geleceği parlak bir oyuncu aldık. Genç sporcularımızı sevelim ve onları destekleyelim.”

Yağız Karabulut: “Balıkesir’den geldim, çok mutluyum. Sol açık ve on numara oynuyorum. Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet hocamıza teşekkür ediyorum. Semih ağabeyimle Quaresma’yı kendime örnek alıyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık