Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yardım tırları Vodafone Park’tan deprem bölgesine hareket etti!

Yardım tırları Vodafone Park’tan deprem bölgesine hareket etti!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, toplanan yardımların deprem bölgesine hareketi hakkında aşağıdaki açıklamada bulundu.:

"6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için AFAD’ın başlattığı yardım kampanyasına destek veren Kulübümüzün çağrılarına binlerce taraftarımız ve vatandaşımız, Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’ne gönderdikleri hayati öneme sahip ihtiyaç malzemeleriyle cevap verdi.

Yüzlerce gönüllümüzün katkılarıyla Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nde tasnifleme ve paketlenme işlemleri tamamlanan ihtiyaç malzemeleri, iki tıra yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Gün boyu yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Ahmet Nur Çebi, tırların hareketinden önce Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nde üstün bir gayretle görev yapan gönüllülerimize ve yardımsever taraftarlarımızla vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Beşiktaş JK olarak; ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından benzersiz bir dayanışma örneği sergileyerek yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız için kısa sürede ihtiyaç malzemeleri temin eden taraftarlarımızla vatandaşlarımıza, Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nde büyük bir özveriyle görev yapan gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Aziz milletimizin yaşadığımız bu felaketin üstesinden birlik ve beraberlik ruhuyla geleceğine yürekten inanıyoruz.

Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nin ihtiyaç malzemeleri kabul etmeye devam ettiğini hatırlatırız. Yardım malzemelerinin deprem bölgesine hızlıca transferi için tasniflerinin en kısa sürede yapılması önem taşımaktadır. Bu nedenle yardımsever vatandaşlarımızdan gönderecekleri malzemelerin içeriği ile ilgili bir bilgi notunu Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’ndeki gönüllülerimizle paylaşmalarını rica ederiz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık