Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yakışmadı! Başkanlar adeta birbirine girdi!

Yakışmadı! Başkanlar adeta birbirine girdi!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a çok sert sözler!
2019 Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ben kimsenin altını oymadım. 'Paralar nerede?' diye bağırtan ben değilim. Kendi elinde kameralar vardı, bağıranlar gözüküyordu, onları çağırır sorarsınız. Paralar nerede diye taraftarı ben bağırtmadım" dedi.-
Ahmet Nur Çebi, "Mali ve İdari Genel Kurulları, pandemiden dolayı istediğimiz zamanda yapamadık. Mayıs ayında 3 kupayı kaldırdıktan sonra popülist olarak bir genel kurul yapabilirdim ama derdim o değildi. Mayıs ayında 3 kupa kaldırmış olan kulübün taraftarlarının bunun tadını çıkarmasını arzu ettim. Bizi eleştirenler var Twitter'da. Evlerinde sıcacık otururken, ben iki kovid, bir tane de kol kırığı geçirdim. Helal olsun. Eleştirin ama insaf biraz! Sosyal medyada abuk subuk eleştiriler yapanları esefle kınıyorum" dedi.
Çebi ayrıca, "Bizden önceki yönetim ve başkanın, mayıs ayında 'Paralar nerede?' denirken aday olduğunu biliyorsunuz. Bunlar, 'Paralar nerede?' dendi diye ekim ayında gittiler. 2 ayda ne değişti gittiniz? Sürekli hodri meydan, altımızı oyuyorlar diyorlar. Kim oyuyor kardeşim? Çıkın burada 'Benim altımı bu oydu' deyin. Ben kimsenin altını oymadım. 'Paralar nerede?' diye bağırtan ben değilim. Kendi elinde kameralar vardı, bağıranlar gözüküyordu, onları çağırır sorarsınız. Paralar nerede diye taraftarı ben bağırtmadım" dedi.
Çebi, "Eylül sonu UEFA'dan temiz kağıdı alıp, Avrupa kupalarına katılabilmek için borçlarınızı ödeyeceksiniz ve Avrupa mücadelenizi vereceksiniz. Onlar giderken, UEFA'ya dilekçe verdiler, 'Eylül ödemelerini yapmayacağız, ekimde seçim var.' En çok içerlediğim yer burası. Önümüze büyük bir enkaz bırakıldı dedim. Kulübün CEO'su ayrılmış. Ne zaman ayrıldın? 2 gün önce. Bizi neden beklemedin? Kapıdan içeri giriyorum elektrikler yanmıyor. 3 tane sekreter kapıda, 2'si gitmek istiyoruz diyorlar. Gidin diyorum, tazminatı verin diyorlar. Garibanların tazminatını vermemişler, kalantorların 500 bin lira hesaplarına para yatırıp gitmişler. İşte bu sebeple şikayetçiyim. Bu rapor, bizim boynumuzun borcuydu. İbra edilmemek, kol kırılır yen içinde kalır diye bir şey yok! İbra edilmemek de insanlar için önemli olmalı. Başınız dik geleceksiniz, kulübe hizmet edeceksiniz. İbra edilmeyi talep edeceksiniz, kendiliğinden olmayacak. Hazırlanan raporla ilgili kimseyle bir garezim yok. Ben de o dönemde varmışım, ben o dönemde olmadığımı söylemedim ki. Belki içinde benimle ilgili de bir şeyler vardır. Neyse cezası, bedeli ödeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Öteyandan Fikret Orman: İnsanların kongrede bize sahip çıkmaması üzdü
Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, basın toplantısı düzenledi. Fikret Orman, bugün gerçekleştirilen 2019 yılındaki 3 döneme ait olan mali kongrede, kendisi hakkında verilen ve kabul edilen "Kesin ihraç talebi'" ve açıklanan raporlar ile ilgili konuştu.
Fikret Orman, "Ben aslında bugün kongreye katılacaktım. Ama dün akşam 7'den sonra bu rapor ortaya çıkınca ve algı oyunları başlayınca katılmama kararı aldım. İbra olup olmamak çok önemli değil. Netice itibariyle ortada bir rapor var. Bu raporla alakalı yargı artık adım atacak. Bugüne kadar dedikodular vardı. Bu raporu kulübe daha evvel geldiğini biliyorum. Bu yönetim bazı kişileri ilgilendiren konular olduğunu ve raporun içinden bazı çıkan şeyler olduğunu da biliyorum" dedi.
Orman ayrıca, "Beşiktaş'ın o inanılmaz başarılarına hep beraber imza attık, stat, tesisler, marka değerimizin yukarı çıkması. Birçok şey yaptık. Bunu Allah da biliyor Beşiktaşlılar da biliyor. Mutlulukları hep beraber yaşadığımız insanların kongrede bize sahip çıkmaması üzdü. Canları sağ olsun" dedi.

Bu görüntüler geride kaldı...

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık