Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Wout Weghorst: Beşiktaş inanılmaz bir takım ve inanılmaz taraftarları var

Wout Weghorst: Beşiktaş inanılmaz bir takım ve inanılmaz taraftarları var

Beşiktaş'ın kiralık olarak bir yıllığına kadrosuna kattığı Wout Weghorst, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; işte Weghorst'un açıklamaları;

"Çok sıcak bir karşılama oldu. Herkes beni çok iyi karşıladı. İlk günlerim ama her şey çok güzel ve iyi hissediyorum. Bunu net olarak söyleyebilirim"

"EN İY İSEÇENEK OLDUĞUNU HİSSETTİM"

"Türkiye ile çok fazla iletişimim olmamıştı. Türkiye'de taraftarlar harika. Beşiktaş 1 önce ilgi göstermeye başladı. İlgi olunca iyi hissettim. Taraftarları ve ülkeyi düşündüğümde kariyerim adına çok iyi bir adım olacağını hissettirdi. Beşiktaş ve Türkiye'nin en iyi seçenek olduğunu hissettim. Sonra da süreç ilerledi. Süreç iyi başladı ve iyi gidecek. Birlikte çok başarılı olacağız"

"KIYASLANMAYI SEVMEM"

"Mario Gomez'i biliyorum. İnanılmaz bir futbolcu. Kariyerinde muazzam işler çıkardı. Alman bir oyuncu olduğu için kendisini biliyorum. Onun çok iyi oyuncu olduğunu bilsem de başka bir oyuncuyla kıyaslanmayı sevmem."

"GOLLER ATACAĞIM"

"Hocamızla konuştuk. Transfer sürecinde benle ilgili neler düşündüğünü, benden neler istediğini, takıma neler katacağımı konuştuk. Sürekli saha içinde olmayı, sistemde sürekli baskı temposu yüksek olmasını hedefliyorum. İstediği özelliklerin hepsinin bende olduğunu düşünüyorum. Sistemine Wolfsburg takımından dolayı alışığım. Çok gol atmam gerektiğini biliyorum. Sürekli ceza sahası içinde olacağım ve goller atacağım."

"SABIRSIZIM, HEDEFLERİM VAR"

"Ligin başlaması için sabırsızım. Hedeflerim var. Şampiyon olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile gol atamadım. Kısa vadedeki hedeflerimden biri Devler Ligi'nde goller atmak. Gelecek ne getirir bilemem, Beşiktaş'a odaklandım."

"TÜRK YEMEĞİ YOLLADILAR"

"Başka teklifler vardı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımlar vardı. Beşiktaş'ı seçtim. İnanılmaz bir takım ve inanılmaz taraftarları var. Akrabalarımı arayanlar oldu, evime hediye gönderdiler. Türk yemeği yolladılar. Bunlar Beşiktaş'ı seçmemdeki etkenlerdi."

“DUYGUSAL VE NET BİR İNSANIM”

Duygusal ve net bir insan olduğunu söyleyen Hollandalı golcü sözlerini şöyle noktaladı: “Saha dışında iyi insan olmayı hedeflediğini söyleyen Weghorst, “Saha içinde ve saha dışındaki kariyerim benzer. Ben net ve duygusal bir insanım. Hislerimi yoğun yaşarım. Saha içinde takım için her şeyi veren, başarı için savaşan biriyim. Saha dışında da benzerim. Öncelikli hedefim iyi bir insan ve iyi bir baba olmak.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık