Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Welinton'a tepki yağdı

Welinton'a tepki yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonrası siyah-beyazlı takımın taraftarları sosyal medyada Welinton'a büyük tepki gösterdi. Alanyaspor'da sezon başında kalp spazmı yaşayan Khouma Babacar, Beşiktaş maçıyla birlikte bu sezon bir ilk yaşadı.

YILDIZ FUTBOLCUYA BÜYÜK TEPKİ

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Alanyaspor'un tecrübeli futbolcusu Khouma Babacar, siyah-beyazlı takıma karşı bu sezon bir ilki gerçekleştirdi. Öte yandan Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan yıldız futbolcuya büyük tepki gösterdi

WELINTON'UN HAMLESİ ÇOK KONUŞULDU

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacısı Welinton Souza, Khouma Babacar'ın attığı golün ardından eleştirilerin hedefi haline geldi. Atak hazırlanırken Babacar'ı savunmayı bırakan tecrübeli oyuncuya siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERİLDİ

Welinton'un bu hatası sonrası Beşiktaş taraftarları bir anda tecrübeli oyuncu aleyhine ifadeler kullandı. Siyah-beyazlı taraftarlar Brezilyalı savunmacının hatası sonrası adeta çılgına döndü.

Kaynak: Fanatik

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık