Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Weghorst kampta açıklamalarda bulundu

Weghorst kampta açıklamalarda bulundu

Weghorst’un açıklamaları şöyle:

“Kampta çok sıcak bir karşılanma ile karşılandım diyebilirim. Takımdaki herkes; futbolcular, çalışanlar gerçekten beni çok hoş, çok iyi karşıladılar. Daha ilk günlerim ancak her şeyin iyi olduğunu ve kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim.

Bu tabii ki yeni bir macera benim için. Çok heyecanlıyım. Daha önceki kariyerimde Türkiye ile pek bir ilişkim olmadı. Teklif de gelmemişti. O yüzden Türkiye ile ilgili bildiğim en net şey harika taraftarların olduğu. Takımlarına sahip çıkan coşkulu insanlar olduğunu biliyordum.

Beşiktaş’ın ilgisi bana bir ay önce başladı. Beşiktaş’ın ilgisini gördüğüm anda ciddi anlamda farklı hissettim. İyi hissettim. Taraftarları düşündüğümde bana gerçekten kariyerimde iyi bir mücadele olacağını hissettirdi. Türkiye’nin ve Beşiktaş’ın en iyi seçenek olduğunu hissettim. Bu yüzden iyi başlayan bu süreç, inanıyorum ki çok iyi devam edecek. Birlikte çok başarılı olacağız.

Mario Gomez'i biliyorum inanılmaz bir futbolcu. Kariyerinde diğer takımlar da olsun Beşiktaş’ta olsun muazzam işler çıkardı. Alman bir oyuncu olduğu için kendisini biliyorum. Onun çok iyi oyuncu olduğunu bilsem de saygı duysam da başka bir oyuncuyla kıyaslanmayı sevmem. Ben Weghorst olarak kendi özelliklerimle öne çıkmak ve başarılı olmak istiyorum.

Tabii ki hocamızla konuştuk. Transfer sürecinde benle ilgili neler düşündüğünü, benden neler istediğini, takıma neler katabileceğimi gayet iyi biliyordum. Hocamızın benden istediği şeylerin hepsinin ben de olduğunu düşünüyorum. Bu sisteme de alışkınım zaten. Hocanın sistemine Wolfsburg takımından dolayı alışığım. Çok gol atmam gerektiğini biliyorum. Sürekli ceza sahası içinde olacağım ve goller atacağım. Takıma gollerle katkı vereceğimi biliyorum. Amacım bu.

Ligin başlaması adına sabırsızlanıyorum. Hedeflerim tabii ki var. Beşiktaş ile adım adım ve maç maç düşünmek, karşılaşmaları kazanmak. Şampiyon olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile gol atamadım. Kısa vadedeki hedeflerimden biri Şampiyonlar Ligi'nde tekrar oynayıp goller atmak. En önemlisi şu an buradayım. Gelecek ne getirir bilemem, Beşiktaş'a odaklandım. Sahaya çıkmak ve taraftarlarımızla iyi bir sezon geçirmek için sabırsızlanıyorum.

'Weghorst On Fire' güzel şarkı. Hollanda'da taraftarlar söylerdi. Her oyuncunun her golden sonra seçtiği bir şarkı vardı. Benimkisi de buydu. Taraftarlar da bunu tezahürat yapıyorlardı. Gollerden sonra söylüyorlardı. Beşiktaş taraftarları seviyorsa neden olmasın? Gollerden sonra şarkının statta çalması beni çok mutlu eder.

Evet benim transfer sürecim biraz uzun sürdü. Ben doğru kararı vererek Beşiktaş’ı seçtim. Başka teklifler vardı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımlar vardı. Ben Beşiktaş'ı seçtim. İnanılmaz bir takım ve inanılmaz bir taraftarları var. Sosyal medyadan ve her yerden gelmemi isteyenler mesaj gönderdi. Akrabalarımı arayanlar oldu, evime hediye gönderenler oldu. İnanılmaz bir duyguydu. Beşiktaş'ı seçmemdeki etkenlerden biri buydu.

Dövmelerime gelecek olursak; dövmelerim hayatımı, hayatımın dönem noktalarını, hikayemi anlatıyor. Beşiktaş'ta çok kupa kazanıp, şampiyonluk yaşarsam o zaman Beşiktaş ile ilgili dövmem olur.

Kitap gönderen taraftarlar oldu. Türk yemeği bile yolladılar. Ciddi anlamda inanılmaz bir duyguydu. Binlerce mesaj, herkesin ilgisi beni çok iyi hissettirdi. Beşiktaş'a gelmemdeki en büyük etkenlerden biri oldu. Bana karşı sıcak bir karşılama oldu. Ben kariyerimde taraftar anlamında böyle bir şey yaşamadım. Bu kadar çok ilgi yaşamadım. Bu kadar çok istek yaşamadım. Bu beni inanılmaz mutlu hissettirdi. Benzersiz ve özel bir bağ kurabileceğimi hissettim. Yerimde kim olsa mutlu olurdu diye düşünüyorum.

Beşiktaş gibi oynadığı tüm kulvarlarda yarışan bir takımın iyi oyuncusu, kadrosu ve rotasyon şansı olması lazım. İyi golcüleri olması lazım. Baskı mutlaka olacak. Forvet olarak kulüp bana yatırım yapıyorsa ben gol atmalıyım. Kariyerimde iyi goller attım, fazla goller attım. Burada bunu yapabilirim. Skora katkı vermek için ne gerekiyorsa yapacağım. Takım olarak iyi oynamamız lazım. Takıma yardım edeceğimi biliyorum.

Ben duygusal, hisleri yoğun yaşayan bir insanım. Ben takım için her şeyi veren, savaşan bir oyuncuyum. Tüm enerjimi harcarım, iyi bir insan olmak, iyi bir baba olmak için. Kızlarım var, bir tane de yolda. Taraftarlarımız buraya gelmemde çok etki gösterdi. Bana inanılmaz bir sevgi gösterdiler. Ben tüm kalbimle söyleyebilirim. Beşiktaş için ne gerekiyorsa ne kadar gücüm varsa göstereceğim. Başarılı bir Beşiktaş göstermek istiyorum. Umuyorum ki kupalar, maçlar ve şampiyonluklar kazanacağız. Unutulmaz bir yılla beraber aramızdaki bağ daha da kuvvetlenecek.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık