Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Weghorst açıklamalarda bulundu

Weghorst açıklamalarda bulundu

Konuşmasına Trabzonspor maçını değerlendirerek başlayan Weghorst, şunları söyledi:

“Çok önemli bir maç olacak. Geçen yılın şampiyonuna karşı oynayacağız. Trabzonspor güçlü bir takım. Fenerbahçe maçının son dakikalarında iyi performans göstermiştik. Umuyorum ki Fenerbahçe maçının son dakikalarındaki iyi performansımızı Trabzonspor maçında da sürdüreceğiz. Zor bir maç. Elimizden gelenin en iyisini yapıp üç puanı almaya çalışacağız.

Eleştiri futbolun bir parçası. Hoca ve oyuncular eleştirilir. Bununla yaşamayı öğrenmek lazım. Takım olarak birlik ve beraberlik içinde oyun anlayışımıza sadık kalarak en iyisini vermek ve kendimizi geliştirmek için her gün çalışıyoruz. Bu sezon iyi maçlar oynadık. Bazı maçlarda da istediğimiz sonuçları alamadık. Bizim bir sistemimiz var. Trabzonspor maçında en iyi halimizi sahada göstermeye çalışacağız.

Taraftarımızın tutkusu, futbola olan bağlılığı ve bize desteği beni mutlu ediyor. Onların sevgisinin burada oynamak için yeterli bir neden olduğunu söyleyebilirim. Oynadığım ligler arasında takım, hakem ve oyun temposu anlamında farklar var. Yeni bir lige adapte olmak kolay değil. En iyisini vermek için elimden geleni yapıyorum.

Puan kaybettiğimiz maçlardan sonra çok üzülüyorum. İstanbulspor beraberliği beni ve takım arkadaşlarımı gerçekten çok üzdü. Maçtan sonra soyunma odasında bunun bir daha yaşanmaması için çok net konuşmalar yaptık. İyi idmanlar yapıyoruz. Bireysel olarak da çalışıyoruz. Bazen sahip olduğumuz kaliteyi sahaya yansıtamıyoruz. 90 dakika boyunca aynı performansı göstermemiz gerektiğini biliyoruz. Sahip olduğumuz gücü sahaya yansıtmalıyız.

Ligin başında daha çok gol fırsatı buluyorduk. Son haftalarda çok fazla gol fırsatı bulamıyoruz. Her maçın farklı bir hikayesi var. Oyun sistemimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Görevim ceza sahası içinde topla buluşup gol atmak. Ben de olabildiğince gol atmak istiyorum.

Valérien Ismaël hocamızla ilişkimiz; iyi, açık ve net. Benden ne istediğini biliyorum. Benzer çizgilerdeyiz. Hocamızın benden beklentilerini yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum.

Taraftarlarımızla aramızda çok özel bir bağ var. Onların desteğiyle performansımı sürekli artırmaya çalışıyorum. Taraftarlarımıza; goller, galibiyetler ve kupalar getirmek istiyorum. Taraftarlarımızın bana olan ilgisi, beni daha iyi olmak için motive ediyor.

Süper Lig; kaliteli, iyi oyunculara sahip ve gol atmak isteyen ekiplerin yer aldığı bir lig. Bu ligde şampiyon olmak istiyoruz ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz.

Saç stilini çok değiştiren biri değilim. Kızım, benimle aynı saç rengine sahip olmak istedi. O nedenle saçımı sarıya boyattım. Çok beğenmedim ama kızımın hatrına birkaç hafta öyle mücadele ettim. Şimdi eski stilime dönmek için saçlarımı kestirdim.

Son haftalarda rakipler bana karşı önlem almaya başladılar. Buna karşı da bir çözüm bulmalıyım ve takım halinde bulmalıyız. Bu problemi de çözeceğiz. Olabildiğince çok gol atmak istiyorum. En önemli şey, maçları kazanmak ve kupa kazanmak. Şampiyonluktaki rolümün önemli olmasını istiyorum. Şampiyonluğa giden yolda takıma yardımcı olmak istiyorum.

Cenk Tosun ve Jackson Muleka iyi oyuncular. Herkese ihtiyacımız var. Takımdaki tüm oyuncular çok değerli. Sakatlıklar oluyor, bazı şeyler değişiyor. Son dönemdeki puan kayıplarının tek bir sebebi yok. Takım olarak daha iyi olmalıyız. Gol atmak için varyasyonlarımızı geliştirmeliyiz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık