Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Vodafone Park'ta futbolcular seremoniye depremzede çocuklarla

Vodafone Park'ta futbolcular seremoniye depremzede çocuklarla

 

Fraport TAV Antalyaspor maçı için ısınma çalışmasını, deprem felaketinden etkilenen şehirlerimizin isimlerinin ve plaka kodlarının yazılı olduğu tişörtlerle gerçekleştiren siyah-beyazlı futbolcular, maç öncesi düzenlenen seremoniye, depremzede çocuklar ve “Bırakmam Seni Türkiyem” yazılı pankartla çıktılar.



Öte yandan taraftarlar, maçtan önce Vodafone Park zemininde turlayan arama kurtarma görevlilerini alkışladılar.

Ahmet Nur Çebi, depremzede çocuklarla buluştu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulübün davetlisi olarak Beşiktaş'ın Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçı izlemek üzere Vodafone Park’ta bulunan depremzede çocuklarla bir araya geldi.

Depremzede çocuklarla tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektiren Çebi, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Her renkten çocuğumuz buradalar. Biz her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. Onlar da büyüdüklerinde kendilerine ihtiyaç duyanlara yardımcı olacaklar. Çocuklarımızın şu anda yüzleri gülüyor. Türkiye olarak el ele verdik. Beşiktaş olarak yaptığımız işler ortada. İlk günden itibaren harekete geçtik. Acil konulara çözümler getirdik. Bırakmam Seni Türkiyem kampanyamızı başlatıyoruz. Yakında detaylarını kamuoyuyla paylaşacağız. Çocuklarımıza fayda sağlayacak her kampanya çok önemli. Tüm Beşiktaşlılar yardım kampanyamızla gurur duyacaklar.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık