Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael'in yönetimden istekleri

Valerien Ismael'in yönetimden istekleri

Beşıktaş, teknik direktörlük için Valerien İsmael'le anlaşırken, önceti gün Vodafone Park'ta yapılan video konferans görüşmesinin de detayları ortaya çıkmaya başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, kulübün mali yapısı, hedefleri, transfer bütçesi gibi konularda bilgi verirken Fransız çalıştırıcı da yönetimden isteklerini bildirdi. Çalışmaları tamamen gelecek sezon için yapmaya başlayan siyah-beyazlılarda İsmael'in istekleri ise takviyeler konusunda oldu. Buna göre 46 yaşındaki hocanın şu taleplerde bulunduğu kaydedildi.

Ödemeleri mümkün olduğunca aksatmazsanız sevinirim. Para alamayan oyuncu hevesli olmaz.

Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ı çok büyük kar elde etmediğiniz sürece elde tutmaya çalışın.

Miralem Pjanic ve Barcelona ile bir sezon daha anlaşabilirseniz kalması çok daha faydalı olur.

Stoper için görüştüğünüz isimler genç ve gelişime açık olsun. Bana oyunu hızlı oynalabilen biri lazım.

Anderson Talisca ile anlaşabiliyorsanız mutlaka alın.

Mutlaka ama mutlaka A klas bir forvet gerekiyor. Kadronuzdaki isimler ancak alternatif olacak düzeyde...

FORVET KOLAY OLMAYACAK
Yönetimin bu isteklerin çoğuna 'tamam' dediği belirtilirken, en büyük sıkıntının forvet transferinde yaşanacağının altını çizdiler. Anderson Talisca konusunda ise Valerien İsmael'e büyük oranda söz verildiği de gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetimi ve İsmael'in İstanbul buluşmasında bir transfer listesi oluşturmaya başlayıp belirlenecek adaylar üzerinden görüşmelerin start alacağı da kulislerde konuşuluyor.

KARAVELİ'YE 'OKEY'
Merak edilen yıllık ücreti ise 750 bin euro... Bu rakamı kabul eden Ismael'in ayrıca Önder Karaveli ile de çalışmaya tamam derken, teknik ekipte başka isimler de olacak. Fransız hoca, 2 yardımcısıyla birlikte İstanbul'a gelecek.

BUGÜN GELMESİ BEKLENİYOR
1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Valerien İsmael'in geleceği tarih de belli oldu. Fransız çalıştırıcının bugün İstanbul'da olacağı kaydedildi. İşleri tamamlanan İsmael, İstanbul'a gelip yönetimle bir görüşme gerçekleştirdikten sonra imzayı atacak ve çalışmalarına başlayacak. Deneyimli teknik adam Trabzonspor maçında takımın başında olacak. İsmael'in bugün 18.00'deki idmana çıkabileceği de konuşuluyor.

ADA'DA DA GENİŞ YANKI BULDU
Ismael'in Beşiktaş'ın başına geçmesi İngiliz basınında da geniş yankı buldu. Haberde, Valerien Ismael'in Barnsley takımıyla iyi işlere imza attığı fakat aynı başarıyı West Brom'da yakalayamadığına vurgu yapıldı. Kazanması gereken bir takımda savunmaya ağırlık vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olduğuna değinildi.

Kaynak: Fotomaç

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık