Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael'in kaçan gol üzüntüsü!

Valerien Ismael'in kaçan gol üzüntüsü!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Heyecan dolu müsabaka Vodafone Park'ta oynandı. Kritik mücadelede Volkan Bayarslan düdük çaldı. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 15, Fenerbahçe 14 puana yükseldi.

Milliyet'ten edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Süper Lig'de gelecek hafta Giresunspor'a konuk olacak. Fenerbahçe ise evinde Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelecek.

ERSİN KALESİNİ KAPATTI

Hafta içerisinde yeni sözleşme konusunda Beşiktaş Yönetimi ile anlaşmaya varan Ersin Destanoğlu, Fenerbahçe maçında sahadaki yerini aldı. Derbiye kadar çıktığı 7 maçta kalesinde 5 gol gören genç file bekçisi, karşılaşmanın başlama düdüğünden önce tribünlere çağrıldı ve taraftar kendisine destek verdi. Kritik kurtarışlar yapan Ersin, takımının alabileceği olası bir yenilgiyi de engellemiş oldu. 21 yaşındaki eldiven, kalesine gelen 2 şutta da geçit vermedi.

BEŞİKTAŞ 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe ile oynadığı son 8 derbi maçında mağlubiyet yaşamadı. Beşiktaş son 8 derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye 14 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü

FENERBAHÇE DEPLASMANDA SUSKUN

Öte yandan Süper Lig'de golcü bir kimliğe bürünen sarı-lacivertliler üst üste ikinci deplasman maçında gol bulamadı. Fenerbahçe; Konyaspor yenilgisi ve Beşiktaş beraberliğinde rakip kale çizgisini geçemedi.

ISMAEL YERE YATIP ÇİMLERİ DÖVDÜ

88. dakikada Beşiktaş'ta golcü isim Weghorst ceza sahası içindeki kafa vuruşu auta gitti. O esnada siyah-beyazlı kulübede Valerien Ismael yere yatıp çimleri dövdü.

"GOL SANDIM"

Maçtan sonra pozisyonla ilgili olarak Fransız teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Wout Weghorst'un topunu gol sandım. Şansa da ihtiyaç var. Kazmak istiyorduk, kazansaydık, bu sonuç bizi yukarı taşıyacaktı."

ÇILGINA DÖNDÜ

Yalnızca 1 dakika sonra ise Weghorst'un vuruşunda top direkten döndü. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Weghorst'un kaçırdığı gol sonrası kenarda çılgına döndü. Fransız teknik adamın yere yatıp çimleri dövmesi dikkat çekti.

WEGHORST İLE NE KONUŞTU?

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe beraberliği sonrası açıklamalarda bulundu. Ismael son düdük sonrası saha içinde Weghorst ile ne konuştuğunu açıkladı.

"WEGHORST İKİ TANE KAÇIRDI"
"istediğimiz her şeyi yaptık ama zor maçtı. İki taraf için de taktiksel anlamda her şey yaşandı. Güçlü iki takımın, güçlü taktik savaşı vardı. Kulübeden gelenlerin etkisinden de bahsettim. Her şeyi iyi yaptık, gol atamadık. Wout iki tane kaçırdı."

"Wout Weghorst ile özel bir konuşmamız olmadı. Gol atamadığı için üzgündü. Son anda iki fırsat yakaladı. 'Bu şekilde devam et' dedim. Elimizden geleni yaptığımız söyledim. Bazen futbol böyle olur, skoru kabul etmeniz gerekir."

"Gol yemedik ve rakibe çok fazla fırsat vermedik. Önümüzdeki hafta da Romain Saiss ve Tayyip Talha Sanuç'tan aynı performansı bekliyorum ama gol atıp, maçı kazanmak şartıyla."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık