Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael'den Beşiktaş sözleri: 1 yıl, 10 yıla bedel

Valerien Ismael'den Beşiktaş sözleri: 1 yıl, 10 yıla bedel

Beşiktaş'ta başarılı bir teknik adamlık dönemi geçiremeyen Valerien Ismael, İngiltere'den The Times'a siyah beyazlı ekipte geçirdiği günler hakkında açıklamalarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre; yeni sezona Beşiktaş'ın başında başlayan Valerien Ismael, Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından görevden alınırken yerine tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş geldi.

Bir süre takım çalıştırmayan Ismael, İngiltere Championship ekiplerinden Watford'un başına geçerken Beşiktaş hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TA 1 YIL, BAŞKA BİR KULÜPTE 10 YILA BEDEL"

Beşiktaş'ta büyük bir stres yaşadığını belirten Fransız teknik adam, "Beşiktaş'ta geçirdiğim 1 yıl, başka bir kulüpte 10 yıla bedel. Müthiş bir stres ve talep vardı. Benim için harika bir fırsattı. Başka bir ülkeyi, başka bir kültürü tanıdım." dedi.

"KIZIMA KULAK TIKACI ALMIŞTIM"

Türkiye'de taraftarların çok tutkulu olduğunu kaydeden Valerien Ismael, "Vodafone Park'ın gürültüsü ve atmosferi inanılmaz. Kızıma kulak tıkacı almıştım. Rakip topu alır almaz ıslıklamaya başlarlar. Oyuncularımla konuşmak bile çok zordu. Türkiye, Futbol konusunda çok fanatik. Futbol başta gelir ve ardından aile, din ve geri kalanlar gelir. Sokağa çıktığınızda, insanların kulübe duyduğu sevgiyi hissediyorsunuz." açıklamasını yaptı.

"BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

Beşiktaş'la yaşadığı ayrılık nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Ismael, "Beşiktaş'tan ayrılmak benim için hayal kırıklığı oldu. Zamana ve sabra ihtiyaç vardı. Taraftarlardan, medyadan ve kulüpten gelen baskı ve bununla başa çıkmanız, odaklanmanız ve elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Sir Alex Ferguson ve Pep Guardiola'nın bile zamana ihtiyacı vardı. Yine de Beşiktaş'taki deneyimim hakkında konuşacak sadece olumlu şeylerim var. Oradaki insanlar bana ve aileme çok yardımcı oldular. Çok güzel dostluklar kurdum." diye konuştu.

"DELE ALLI YENİDEN GÜLMELİ"

İngiltere'nin yıldız futbolcusu Dele Alli hakkında konuşan Ismael, "Dele Alli ile çalışmak çok güzeldi. Ona ihtiyaç duyduğu sevgiyi vermeye, ritme girmesi için ihtiyaç duyduğu güveni vermeye çalıştık. Neşeyi yeniden bulması ve gülmesi onun için önemli. Kendi seviyesine geri dönmek için her türlü yeteneğe sahip." ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık