Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael'den Başkan Çebi'ye garanti! Daha iyi olacak

Valerien Ismael'den Başkan Çebi'ye garanti! Daha iyi olacak

Tesislerde siyah beyazlıların başkanı Çebi ile bir araya gelen Fransız teknik adam Beşiktaş’ın oyun kalitesini yükselterek uluslararası seviyeye taşımak istediklerini aktardı.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael yeni sezonda futbol severlere koşan savaşan, mücadele eden, 90 dakika ayakta kalan bir ekip izlettireceğini söyledi.

Kulüp Başkan Ahmet Nur Çebi ile önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Valerien Ismael “Takımdan memnunum. Hazırlık maçlarını ölçü kabul etmeyin. Genç yaşlı tüm oyuncularıma şans verdim. Kafamda sahada mücadele edecek 11’i şekillendirdim” dedi.

BAŞARILI OLACAK BİR EKİBİMİZ VAR

Takımın geçen yıla oranla daha değişken ve tempolu oynayacağına dikkat çeken İsmael “Geçen yıldan farklı olacağız. Kadromuz farklı dolayısıyla sistemimiz farklı olacak. Sistemler değişir önemli olan Beşiktaş’ın oynayacağı futbol kalitesi. Beşiktaş’ın oyun kalitesini yükselterek uluslararası seviyeye taşımak istiyoruz. Beşiktaş kadrosunun yarısı Premier Lig yaşamış oyunculardan kurulu. Bu kaliteye ulaşacak ekibe sahibiz” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık