Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismael ilk sınavına çıkacak

Valerien Ismael ilk sınavına çıkacak

Teknik direktör Valerien Ismael oyuncuları sistemine alıştırmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Oynatmak istediği 3-4-3 sistemine göre kadrodan maksimum şekilde verim almak isteyen İsmael, yardımcıları ile birlikte sisteme uygun adaylar üzerinde duruyor. Antrenmanlarda hem toplu hücum hem toplu savunma üzerine taktik çalışmalar deniyor. Buna göre kanat oyuncularına çok iyin düştüğü Fransız hocanın kafasındaki sistem şöyle:

-Kanat oyuncuları hem bek hem kanat forvet olarak ileri ve geriye destek verecek. Böylece hücum yaparken de savunma yaparken de en az 5 oyuncu ile yapılacak.

-Oyun daha çok kanatlardan kurulacak. 3 hücumcu ceza sahasında gelecek ortaları gol yapmaya çalışacak.

-Orta ikilideki bir isim oyunun ofansif diğeri defansif yönünü tutacak.

-3 savunmacı kesinlikle orta sahaya yaklaşmayacak. Sabit kalarak kontratlar ya da uzun paslarda savunma arkasına rakibin sarkmasına engel olunacak.

-İleri 3'lü ise sürekli çapraz koşularla rakiplerin dengesini bozacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, antrenmanlarda faydalanmak için yönetimden kamera ve ekran talebinde bulundu. Siyah-beyazlıların idman sahasına kameraların çalışmaları üstten çekmesini sağlayacak direkler yapılması planlanıyor. Ismael'in ayrıca saha kenarına dev ekran istediği belirtilirken Fransız hocanın kamera görüntülerini ekranda izleterek hataları ve doğruları sıcağı sıcağına aktarmak istediği ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık