Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valérien Ismaël: Bir gün değil, her gün Beşiktaş

Valérien Ismaël: Bir gün değil, her gün Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismaël, Twitter hesabında "BIRGÜN DEĞİL - HERGÜN BEŞİKTAŞ" paylaşımında bulunarak taraftarı heyecanlandırdı ve binlerce beğeni aldı. Başkan Ahmet Nur Çebi'ye kendisine duyduğu güven ve inanç nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan siyah-beyazlıların yeni Teknik Direktör Valérien Alexandre Ismaël, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye ve Ceyhun Kazancı’ya bana gösterdikleri güven ve inanç nedeniyle teşekkür ediyorum. Kalbim gururla dolu. Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldim. Hırslı bir antrenörüm. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün bir parçası olmak gurur verici. Sahada çok çalışmamız, emek vermemiz gerekiyor.

Beşiktaş’ın ateşli bir taraftar topluluğu var. Taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Ekibimle gece gündüz çalışarak beklentilere cevap vermeye çalışacağım. Ligi en iyi noktada bitirmeye çalışacağız. Ayrıca önümüzdeki sezon için kimlerle yola devam edebiliriz, bunun analizini yapacağız. Altyapı konusu çok önemli. Genç oyuncularla ilgili analiz yapacağız. Kriterleri karşılayan oyunculara, yaşı ne olursa olsun şans verme konusunda açık olacağız.



Oyun felsefem yüksek tempoya dayalı. Yüksek enerjimizi rakibe hissetirmemiz gerekiyor. Takımın yüzde yüzünü vermesi gerekiyor. Fiziksel üstünlük sağlamak ve belli bir teknik kaliteye sahip olmak lazım. Topa sahip olarak oyunu domine etmeye çalışan bir takım oluşturmak için oyuncularla zaman geçirmeye ihtiyacımız var. Şu anda burada olmamı, doğru bir zamanlama olarak değerlendiriyorum.

Üç yıldır görev yaptığım ekiplerde 3-4-3 oynatıyorum. 150’den fazla maçta bu deneyimi yaşadım. Bu alanda uzmanlaştım. Taraftarlar, oyuncuların kazanma azmini ortaya koymaları için yüzde yüzünü veren bir teknik direktör görecek. Oyuncu grubuyla kazanmak için her şeyini veren teknik direktör ve antrenör ekibi olacak.



Ceyhun Kazancı ile kadro planlaması üzerine uzun görüşmeler gerçekleştirdik. Önümüzdeki sekiz maçta, gelecek sezon kimlerle devam edebiliriz, kimler beklentilerimize karşılık verebilir bunların cevabını bulmaya çalışacağız.

Oyuncu geliştirmek hocalar için önemli bir görevdir. Şu anda göz önünde olmayan, kariyerinde sıçrama yapmayı bekleyen oyuncuları keşfetmeye çalışacağız. Her sezon iki üç genç oyuncunun kariyerine etki ettim. Bu oyuncular şu anda iyi bir yolda ilerliyorlar. En değerli oyuncu bize en uygun olan oyuncudur.

Futbolda kazanmak her zaman her yerde şart. Önümüzdeki sekiz maçlık dönemi bir fırsat olarak görüyorum. Trabzonspor maçını bir şans olarak görüyorum. Rekabetçi bir yapıya sahibim. Biz Beşiktaş’ız. Ligin son şampiyonuyuz. Önümüzdeki Trabzonspor maçına fırsat gözüyle bakıyoruz. Oyuncularla ilk iletişimi kuracağız. Gün gün çalışacağız. Milli takımlarda bulunan oyuncularımızın takıma katılmasıyla yüksek konsantrasyonla Trabzonspor maçı hazırlıklarımızı tamamlayacağız.”

Sağlık Kontrolünden Geçti

Siyah-beyazlı Teknik Direktör Valérien Ismaël, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Ismaël, ortopedi, iç hastalıkları, göz-kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık