Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valérien Ismaël açıklamalarda bulundu

Valérien Ismaël açıklamalarda bulundu

Valérien Ismaël’in açıklamaları şöyle:

“Nathan Redmont iyi görünüyor. Durumunu gün gün takip ediyoruz. Kadroda olabilir diye düşünüyoruz. Rachid Ghezzal konusunda ise yine aynı durumunu gün gün takip ediyoruz.

Derbi maçında ben de başka bir Beşiktaş, başka bir takım performansı görmeyi istiyorum. Derbiyi geçen sene burada yaşadım. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Evimizde taraftarımızın önünde oynayacağız. Aynı performansı bu maçta da göstermek istiyoruz.

Herkesin performansını yükseltmesi gerekiyor. Mert neredeyse bir yıldır oynamıyor. Tekrar özgüvenini kazanması lazım. Diğer iki genç kaliteli kalecimiz var. Oynadılar, fırsatta buldular ki Ersin bu takımda şampiyonluk yaşadı. Kalecilerimize güveniyoruz.

Sezonun hala daha başındayız. Performansımızı hep beraber yükseltmeyi hedefliyoruz. Bizim için geçen hafta iyi bir hazırlık haftasıydı, bu hafta yine maçımıza hazırlanıyoruz.

Şu an Fenerbahçe derbisinin ilk 11 ile ilgili yorum yapmak çok erken. Çok süre var hazırlanmak için. Milli takımdan dönecek oyuncularımız var. Onların sağlıklı ve düzgün bir şekilde dönmesi bizim için önemli.”

Editör: Spor Servisi

BJK
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık