Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Valerien Ismae'in Fenerbahçe derbisi taktiği! 11’ini kuruyor!

Valerien Ismae'in Fenerbahçe derbisi taktiği! 11’ini kuruyor!

Beşiktaş'ta tüm gözler pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisine çevrilmiş durumda. ASPOR'un haberine göre üst üste alınan kötü sonuçları, derbiyi kazanarak unutturmak isteyen siyah- beyazlıların hocası Valerien Ismael, büyük maçın taktiğini de belirledi. Fransız hocanın 90 dakika boyunca 'hızlı ve öfkeli' bir oyun anlayışıyla sahada olmaları gerektiğinin altını çizdi. Özellikle orta saha ve kanatlardaki oyuncularından tüm güçlerini kullanmalarını isteyen Ismael, "Rakibin baskı yapmasına asla izin vermeyin. Topa her hakim olduğunuzda hızlı ve etkili hücumlarla onları sahasına hapsedin. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Elbette saha ve seyirci avantajımızı da kullanacağız. Futbol kurallarının elverdiği şekilde tatlı-sert bir oyun ortaya koyalım. Bu derbi, yeniden yükselişe geçmemiz için çok büyük bir fırsat. Bunu lehimize çevirelim" ifadelerini kullandı.

KİMSE YERİNDE OTURMASIN

Ismael, derbi maçlarının havasının her zaman farklı olduğu belirtirken; bununla ilgili şu örneği vermişti: "Mayıs ayında F.Bahçe ile oynadığımız ve 1-1 biten maçta tüylerim diken diken oldu. Bu çılgın olayı anlatamam, yaşamalısınız. 28 yıldır futbolun içindeyim, çok büyük maçlar gördüm ama bu derbi çok özel bir şey. Bu rekabet, adrenalin, hararetli atmosfer gerçekten inanılmaz. Beşiktaş büyük ve duygusal bir kulüp. 20 milyonun üstünde taraftarı var. Beşiktaş için net hedef şampiyonluktur. Almanya'da B. Münih için neyse, Beşiktaş için de hedef aynıdır."

11'İNİ BELİRLİYOR

Cumhuriyet'ten edinilen bilgilere göre; Fenerbahçe derbisini kazanarak üstündeki baskıyı kırmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sahaya süreceği 11’i belirliyor.

Son haftaların tartışılan ismi Ersin Destanoğlu’na formayı verecek Fransız çalıştırıcı, savunma hattında Rosier, Talha, Saiss, Masuaku 4’lüsüne şans tanıyacak. Orta sahada Gedson, Josef, Salih forma giyecek.

REDMOND'A ÖZEL APARAT

Hâlâ takımdan ayrı çalışan Ghezzal’ın oynama ihtimali belirirse sağ kanatta Cezayirli futbolcu 11’de olacak. Ghezzal’ın oynamaması halinde Ismael’in Muleka, N’Koudou, Weghorst hücum hattıyla Fenerbahçe karşısında gol arayacağı öğrenildi.

Elindeki kırığa rağmen özel bir aparatla oynayabilecek Redmond ile Dele Alli’nin derbide yedek kalması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık