Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Umut Meraş: Rıza hoca takıma bir enerji kattı

Umut Meraş: Rıza hoca takıma bir enerji kattı

Süper Lig’in 12’nci haftasında Beşiktaş sahasında Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli sol beki Umut Meraş, açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; Umut Meraş, karşılaşmanın ardından ailesiyle birlikte Dönerci Serkan Usta’da yemek yedi. Milli aranın ardından galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getiren Meraş, "Kazandığımız için mutluyuz. Yeni hocamız geldi, Rıza hoca. Takıma bir enerji kattı bu da maça yansıdı zaten. Böyle bir galibiyet almamız gerekiyordu. Şimdi milli araya girdik. Şimdi alacağımız galibiyetlerle bir seri yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

"5, 6 MAÇLIK BİR GALİBİYET SERİSİ YAKALARSAK BAŞKA BİR HAVANIN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Ligde kısa bir bölümün geride kaldığını ve yakalanacak galibiyet serisiyle havanın değişeceğini belirten Umut Meraş, "Birlik olmamız gerekiyor. Taraftarımızın arkamızda olması gerekiyor. Zaten sağ olsunlar her zaman arkamızdalar. Kötü gidişatta tepki göstermeleri çok normal. Onlar da bizim gibi her maçı kazanmamızı istiyor. Biz de her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün Başakşehir ile oynadık. Yarın Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağız.  Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Rıza hoca ile bir galibiyet serisi yakalarsak önümüzün açık olacağını düşünüyorum. Lig maratonu şu an çok kısa. Önümüzde uzun maçlar var. 5, 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalarsak başka bir havanın olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞANS GELDİĞİ ZAMAN YÜZDE YÜZ HAZIR OLACAĞIM"

Umut Meraş önümüzdeki haftalara umutla baktığını ve çalışmalarına sıkı şekilde devam ettiğini kaydederek Rıza Çalımbay’ın "Herkes kendi mevkisinde oynayacak" sözleriyle de motivasyonu yükseldi. Bu bölgede düne kadar orta saha oyuncusu Bahtiyar Zaynutdinov oynatırlırken, Başakşehir maçında Tayfur Bingöl sol bekte görev yaptı. Umut Meraş savunmanın sol kanadı için rekabete hazır olduğunu belirterek, "Ben antrenmanda çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Şans geldiği zaman da yüzde yüz hazır olacağım. Bu şans geldiği zaman da bunu herkese göstermek istiyorum" diye konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık