Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

UEFA’dan Beşiktaş’a 27 milyon Euro

UEFA’dan Beşiktaş’a 27 milyon Euro

UEFA, 2021-22 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele eden takımlara dağıtılan paraları açıkladı. Edinilen bilgilere göre; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’ne katılan takımlara toplam 2 milyar 731 milyon 900 bin Euro dağıtıldı.

3 KULÜP 51.5 MiLYON EURO 

UEFA’nın düzenlediği kulüp organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, toplam 51 milyon 567 bin Euro gelir elde etti.

REAL MADRiD ZiRVEDE

Devler Ligi’nde 14. kez şampiyonluıa ulaşan Real Madrid, 133 milyon 709 bin Euro ile geçen sezon UEFA organizasyonlarından en fazla para kazanan kulüp oldu.

BEŞiKTAŞ KUPA-1’DEYDi

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve grup aşamasında elenen Beşiktaş, 26 milyon 920 bin Euro kazandı.

G.SARAY 14.7 MiLYON EURO

Şampiyonlar Ligi elemesini geçemediği için Avrupa Ligi’ne katılan ve son 16 turunda elenen Galatasaray, 14 milyon 733 bin Euro’yu kasasına koydu.

F.BAHÇE 9.9 MiLYON EURO

Avrupa Ligi’nde grup üçüncüsü olarak katıldığı Avrupa Konferans Ligi’ne play-off aşamasında veda eden Fenerbahçe, 9 milyon 914 bin Euro gelir elde etti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık