Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

UEFA Konferans Ligi'nde Neftçi - Beşiktaş karşı karşıya! Bakü kamp kadrosu açıklandı!

UEFA Konferans Ligi'nde Neftçi - Beşiktaş karşı karşıya! Bakü kamp kadrosu açıklandı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup ederek eleme turlarını geçmişti. Edinilen bilgilere göre; Neftçi ise Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımını 2-2 ve 2-0'lik skorlarla elemeyi başardı.

Neftçi Beşiktaş UEFA Konferans Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Neftçi Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 20.00'de başlayacak. İsviçreli hakem Lukas Fahndrich'in yöneteceği mücadele, S Sport Plus'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Arthur Masuaku'nun cezası 1 maça indirildi

Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanşında Tirana ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Arthur Masuaku'nun cezası 2 maçtan 1 maça indirildi. 

Arthur Masuaku, Beşiktaş'ın deplasmanda Tirana ile oynadığı maçın 66'ncı dakikasında direkt olarak kırmızı kart görmüş ve 2 maç ceza almıştı. 2 maçlık cezası 1 maça indirilen Arthur Masuaku, Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü ile oynayacağı rövanş maçında forma giyebilecek. 

Beşiktaş'ın Neftçi Bakü kamp kadrosu açıklandı!

Beşiktaş'ın Azerbaycan'da Neftçi Bakü ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçının kamp kadrosu açıklandı. Yeni transferlerden Ante Rebic de kafilede yer alıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Azerbaycan'da Neftçi Bakü ile karşılaşacak Beşiktaş’ın kamp kadrosu belli oldu.

Sakatlıkları devam eden ve henüz hazır olmayan Tayyip Talha Sanuç, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal ile, kırmızı kart cezalısı Arthur Masuaku kafilede yer almadı.

Yeni transfer Ante Rebic kamp kadrosunda.

Beşiktaş’ın Neftçi Bakü maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Jackson Muleka, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Emrecan Bulut.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık