Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Üç başkan PFDK'ya sevk edildi!

Üç başkan PFDK'ya sevk edildi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; TFF’den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un bir televizyon yayınında ve divan kurulunda yapmış olduğu konuşmalarında yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle; Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi ve hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar sebebiyle; Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın ise Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu röportajda yer alan hakareti, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ve sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na gönderildi.

Öte yandan Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Ömür Aydın ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay da PFDK’ya sevk edildi.

BEŞİKTAŞ VE BURAK YILMAZ DA PFDK'DA

Beşiktaş Kulübü, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ve hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar sebebiyle; siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Burak Yılmazın ise Antalyaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu röportajda yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık