Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tüm gözler Ernest Muci’de!

Tüm gözler Ernest Muci’de!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Kalyon Stadı’nda oynanacak haftanın kapanış müsabakası, saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Edinilen bilgilere göre; Süper Lig’de oynadığı 28 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Ligin geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 7’sini kazanan, 7’sinde berabere kalan ve 14’ünden mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, 28 puanla 18. basamakta bulunuyor. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Tüpraş Stadı’nda oynanan mücadelede Gaziantep FK’yi 2-0 mağlup etmişti.

COLLEY FORMA GİYEMEYECEK

Beşiktaş’ta Omar Colley, Gaziantep FK karşısında sahada olamayacak. Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir maç ceza alan Colley, Gaziantep FK deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan Salih Uçan da yok. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayfur Bingöl ile Alex-Oxlade Chamberlain de kadroda yer almadı. Öte yandan Ante Rebic de herhangi bir problemi bulunmamasına rağmen listeye alınmadı.

7 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Siyah-Beyazlı ekipte 7 futbolcu, Gaziantep FK mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 30. haftasında Bitexen Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

TÜM GÖZLER ERNEST MUCİ’DE!

Kara Kartal’ın devre arasında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ernest Muci, yavaş yavaş temposunu yakalamaya başlıyor. Arnavut 10 numara, derbide fazla varlık gösteremese de bugünkü Gaziantep müsabakasında çıkış yapmayı amaçlıyor. Zorlu deplasmana özel olarak hazırlanan başarılı futbolcu, atacağı gollerle takımına zaferi getiren isim olmaya çalışacak. Muci, sık sık ceza sahası dışından rakip kaleye göndereceği şutlarla ilk dakikadan itibaren Gaziantep kalesini abluka altına almayı hedefliyor.

DEPLASMANDA 6’ŞAR GALİBİYET VE MAĞLUBİYET

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de bu sezon dış sahada oynadığı 14 maçta 6’şar galibiyet ve mağlubiyet yaşadı. Siyah-Beyazlı takım, deplasmanda çıktığı müsabakalarda 2 kez berabere kalırken, attığı 19 gole karşılık kalesinde 20 gol gördü.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık