Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Transfer iddiası sürüyor

Transfer iddiası sürüyor

Beşiktaş taraftarının gönlünde ayrı bir yeri olan Brezilyalı yıldız oyuncu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Anderson Talisca, Al-Nassr'ın Al-Ittihad'a yenildiği maçın ardından çılgına döndü. 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası Anderson Talisca ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Medyada yer alan haberlere göre, Al Nassr'dan kopma noktasına gelen Talisca'nın durumu Beşiktaş taraftarını da heyecanlandırdı. 2016-2017 sezonunda Benfica'dan 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralanan Anderson Talisca, Beşiktaş'taki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşamış ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

2017-2018 sezonunun sona ermesinden sonra Çin'in yolunu tutan 28 yaşındaki futbolcu, Guangzhou formasını giydiği ilk sezonda 18 maçta 16, ikinci sezon ise 18 maçta 10 gol kaydetti. 2021 yılında ise Al-Nassr'a 8 milyon Euro bedelle transfer oldu.

Suudi kulübünde Vincent Aboubakar ile başarılı maçlar çıkaran Talisca, bu sezon 23 maçta 15 gole imza attı.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık