Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tiran - Beşiktaş karşı karşıya!

Tiran - Beşiktaş karşı karşıya!

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Beşiktaş,  KF Tirana ile 3 Ağustos Perşembe günü Air Albania Arena’da karşılaşacak. Maç,  saat 21.00’de başlayacak.

Edinilen bilgilere göre; müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Stuart Attwell yönetecek. Attwell’in yardımcılıklarını Constantine Hatzidakis ile Neil Davies yapacaklar. John Brooks dördüncü hakem olacak.

Siyah-beyazlılar, KF Tirana ile oynadığı ilk maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Kartal Tiran’a uçuyor

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda KF Tirana ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını, dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda KF Tirana ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için 2 Ağustos'ta saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Tiran’a gidecek. Beşiktaş, KF Tirana maçının hazırlıklarını, 2 Ağustos TSİ 20.00’de maçın oynanacağı statta ilk on beş dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi saat 19.30’da basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş'ta Tiran maçı bazı oyuncular için son şans

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Şenol Güneş, kadroyu ve oyun sistemini belirleme çalışmalarında son aşamaya geldi. Futbolcularından genel anlamda memnun olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, sistem ve performans yönünden beklentilerini karşılayamayan isimlerle yollarını KF Tiran maçı sonrası ayıracaklarını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroyu ve oyun sistemini belirleme çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtip, perşembe günü KF Tiran takımıyla oynayacakları Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasının ‘karar maçı’ olacağını söyledi. Genel olarak tüm oyuncularının idmanlardaki gayretlerinden ve maçlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu vurgulayan Güneş, sistem ve verimlilik açısından beklentilerini karşılayamayan bazı isimlerle yollarını KF Tiran karşılaşmasından sonra ayıracaklarını ifade etti. Transfere de değinen Şenol Güneş, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin bu konuda başarılı işlere imza attığını ifade ederek şöyle dedi:

“İstediğimiz nokta transferler gerçekleşti. Daniel Amartey, Jean Onana, Emrecan Bulut ve Ante Rebic, aradığımız niteliklere sahip, eksiklerimizi giderebilecek oyuncular. Hepsinden son derece umutluyum ve takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yönetimimiz bu arada transfer çalışmalarına da devam ediyor. İstediğimiz şartlarda oyuncular bulursak kadromuza katacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık