Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

TFF yeni başkanını seçecek!

TFF yeni başkanını seçecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 22 Haziran Perşembe günü Ankara’da yapılacak. TFF’den yapılan açıklamaya göre, olağan seçimli genel kurul, Ankara JW Marriott Hotel’de saat 11.00’de başlayacak.

Edinilen bilgilere göre; çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı 23 Haziran Cuma günü saat 11.00’de, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantı çoğunluk aranmaksızın 30 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Genel kurulda yönetimin hesap faaliyetleri görüşülüp karara bağlandıktan sonra TFF Başkanı, yönetim kurulu ile denetleme kurulu üyeleri seçilecek.

Toplantıda 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemi bütçesi de karara bağlanacak.

BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN ÇEBİ DE ÖN PLANDA

Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığı için yeniden aday olacak. Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de siyah-beyazlılarda yaklaşan seçim ve Türk futbolunda yapmak istediği değişimler nedeniyle federasyon başkanlığına adaylığını koyması bekleniyor.

Öte yandan Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık