Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası oylanacak!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası oylanacak!

Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) yarın toplanıyor. Ana gündem ise Hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından darp edilmesi ve devamında gelişen olaylar neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin geleceği olacak.

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü Başkanı tarafından darp edilmesi herkesi derinden üzdü ancak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin isim vermeden kulüp başkanlarını hedef göstermesi KBV’de rahatsızlığa sebep oldu.

Başkanlar yer aldığı bir konuşma grubunda, olay anından itibaren yazışmaların olduğu ve yarın ki toplantıda Başkan Büyükekşi’nin istifasının istenmesinin oylanmasının gündeme alındığı öğrenildi.

BAŞKANLAR ARASINDAKİ KONUŞMA

Başkanlar, Halil Umut Meler'in yaşadığı olayın sadece kulüp yönetimlerine fatura edildiğini düşünüyor; bunun baş nedeni olarak da Büyükekşi'yi görüyor. Üslubundan oldukça rahatsız olduklarını konuşan başkanlar bu konuyla ilgili ses çıkaracaklarını kendi aralarında konuştu.

"LİGLERİ BİZ ERTELETTİK" SÖZÜ KIZDIRDI

TFF'nin ligleri erteleme kararının bütün kulüpleri cezalandırmak olduğunu savunan başkanlar hakemlerin de kendilerini suçlayıcı açıklamaları rahatsızlığı bir tak daha arttırdır. Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan’ın, “Ligleri biz ertelettik” cümlesi, başkanların kendi aralarındaki konuşmalarında ciddi şekilde eleştirildi.

BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA ÇAĞRISI HAZIRLANIYOR

“Münferit bir olay tüm yönetimlere ihale edildi. Bir kişi yaptı, herkes cezalandırıldı” yorumları yapıldı. KBV'nin bugünkü oturumunda Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısı yapılması kararı oylamaya sunulacak. Çıkacak sonuca göre gerekli girişimler başlayacak.

Oylamadan bu yönde karar çıkarsa genel kurulu toplayabilmek için imza toplanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık