Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tevfik Yamantürk'ten TFF'nin Suudi Arabistan kararına tepki! Süper Kupa Türkiye’de oynanmalı!

Tevfik Yamantürk'ten TFF'nin Suudi Arabistan kararına tepki! Süper Kupa Türkiye’de oynanmalı!

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynananacak Süper Kupa karşılaşmasının Suudi Arabistan yerine Türkiye’de oynanması gerektiğine dair görüşlerini paylaştı. SÖZCÜ'ye konuşan Yamantürk, Galatasaray Divan Kurulu’nun bu konuda olağanüstü bir toplantı yapma kararı almasının ardından, kendileriyle temasa geçildiğini belirtti. Yamantürk, bu aşamada yalnızca kişisel görüşünü açıklayabileceğini ifade etti. Yamantürk, “Finalin vatan topraklarında oynanması daha doğru olurdu. Arabistan nerden çıktı, ben de anlamadım” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünün özel bir zaman dilimi olduğunu vurgulayan Yamantürk, bu tür kararlar alınırken ülkenin değerlerinin gözetilmesi gerektiğini dile getirdi.

“FARKLI OLMASI DÜŞÜNÜLEMEZ”

Beşiktaş’ın da cumhuriyetin kuruluş değerlerine sahip çıkan önemli bir kurum olduğunu belirten Yamantürk, “Cumhuriyetin 100. yılı gibi özel bir dönemde karar verirken biraz daha değerleri ön planda tutarak hareket etmek lazım. Beşiktaşımızın da cumhuriyetin önemli bir paydaşı olduğunu düşünerek fikrimiz soruldu. Düşünce, hassasiyet ve hissiyatımızın Galatasaraylı dostlarımızdan farklı olması düşünülemez” ifadelerini kullandı.

Yamantürk, Galatasaray Divan Kurulu’nun Türkiye’de oynanması yönünde karar alması halinde, Beşiktaş Divan Kurulu olarak destek vereceklerini açıkladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık