Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tekin Kerem Ülkü’den Fabrice Nsakala açıklaması!

Tekin Kerem Ülkü’den Fabrice Nsakala açıklaması!

Beşiktaş Sağlık Kurulu Koordinatörü Tekin Kerem Ülkü, siyah-beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına Fabrice Nsakala’nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Ülkü’nün açıklamaları şöyle:

“Fabrice Nsakala’yı Gaziantep FK maçında yaşadığı ani bilinç kaybı nedeniyle Gaziantep’teki bir hastanede takip altına almıştık. Oyuncumuz Pazartesi günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’ne transfer edildi. Sahada yaşadığı olayın altında yatabilecek nedenlerin tespiti için yetkin hocalardan oluşan bir kurul oluşturuldu. Bu kurulda; kardiyoloji, nöroloji ve göğüs hastalıkları hocalarımız ile takım doktorları olarak bizler yer aldık. Bu kurulun amacı oyuncumuzun yaşadığı probleme neden olabilecek yapısal sorunlar olup olmadığını tespit etmek ve metabolik sebeplerin aşılmasını sağlamaktı. Yapılan detaylı analizler neticesinde kardiyak ve nörolojik sistemde yapısal problem olmadığını kalbin ve beynin fonksiyonel çalışmasını engelleyebilecek herhangi bir sorun olmadığını gözlemledik. Nsakala’nın yaşadığı ani bilinç kaybının herkesin yaşayabileceği fizyolojik süreçler nedeniyle olduğuna kanaat getirdik ve oyuncumuzu dün hastaneden taburcu ettik. Oyuncumuza yakın takip ile destekleyici ve isitrahat tedavileri uyguluyoruz. Oyuncumuzun genel sağlık durumu iyi. Nsakala idmana çıkmayı isteyecek kadar kendini iyi hissediyor. Tedbir amaçlı olarak gözlemlerimize devam edeceğiz. Milli arada oyuncumuzu sahaya adaptasyon çalışmalarına sokup sonrasında takımla idmanlara başlatmak istiyoruz. Nsakala’nın önceki kariyerinde böyle bir rahatsızlık yok. Kendisinin ve ailesinin hikayesinde bu durumu açıklayacak herhangi bir veri yok. Elimizdeki bilimsel veriler doğrultusunda herhangi bir oyuncunun futbol hayatının bitme riski ne kadarsa Nsakala’nın futbol hayatının bitme riskinin o kadar olduğunu söyleyebilirim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık