Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tayfur Bingöl: Hasret bitti

Tayfur Bingöl: Hasret bitti

Beşiktaş'ın yeni transferi Tayfur Bingöl, Beşiktaş JK'ye özel açıklamalarda bulundu. "Benim için hasret bitti. Sevenler kavuştu. Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Beşiktaş'a kavuştuğum için." diyen Tayfur Bingöl, transfer sürecini şu ifadelerle anlattı:

"Transfer süreci çok uzun geçti. Benim için de, her an bekliyordum Beşiktaş'a gidebilmeyi. Onun için de, antrenmanıma odaklanmıştım. Beşiktaş'a gidersem en üst performansı sergilemeye çalışıyordum. En sonunda teklif geldi. Anlaşmalar sağlandı. Mutlu olduk."

Çok iyi bir Beşiktaşlı olan genç oyuncu, 12 yaşındayken yaşadığı bir anısını şu şekilde anlattı: "12 yaşında bir çocuk düşünün. Ankara'nın Çankaya semtinde Beşiktaşlılar Derneği var. Oraya 12 yaşında maç izlemeye giderdim. İçeri girişi yasak olduğu için almıyorlardı. Üzülüyordum ama oradaki beyefendiler beni tanıdılar. Her zaman içeri alıyorlardı. Beşiktaş maçlarını izliyordum. Onlarla birlikte seviniyordum."

Geçen sene rakip takımda Vodafone Park'ta sahaya çıkan Tayfun Bingöl, o anları şu ifadelerle anlattı:

"Geçen sene maça çıktık. Taraftarlar beni çağırdı. Hepsine kalben teşekkür ettim. Ondan sonra maç başladıktan sonra top rakip takımda olunca ıslıklamalar oluyor. O an kulaklarımı tıkamak zorunda kaldım. Çünkü o kadar ambiyansta desibel rekoru kırılmıştı. Ben de çok etkilenmiştim. Kulaklarımı kapattım. Öyle güzel anılarım vardı. Takım arkadaşlarım da etkilendi. Etkilenmemek mümkün değil."

"Tek hayalim Beşiktaş'ta oynamak"

Tayfur Bingöl sözlerine şu şekilde son verdi: "Hocam hangi mevkide görev verirse, her bölgede oynayabilme kapasitem yüksek. Sağ bek, sol bek, sol açık hiç bir şey benim için fark etmiyor. Öyle bir gelişimim var. Her bölgede çok rahatım. Alanyaspor'a imza atarken tek hayalim Beşiktaş'ta oynamak demiştim. Bunu çok şükür gerçekleştirdik. Beşiktaş'ta bir hayalim daha var. O da bu sene şampiyon olmak. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık