Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Taraftarlara veda etmek isteyen yıldız kadroda kendini göremeyince tesisleri terk etti!

Taraftarlara veda etmek isteyen yıldız kadroda kendini göremeyince tesisleri terk etti!

Konyaspor’la geçtiğimiz hafta çarşamba günü İstanbul’da oynanan maçta Atiba Hutchinson’u görkemli bir törenle uğurlayan Beşiktaş aynı vefayı Kevin Nkoudou’ya göstermedi. Siyah-beyazlılar Kamerunlu oyuncuya bir vedayı bile çok gördü. FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; Kartal’da 4 sezon aralıksız forma giyerken 109 resmi maçta 21 gol, 9 asiste imza atan Nkoudou sessiz, sedasız ve bir hayli kırgın biçimde takımdan ayrıldı. Uzun süredir forma şansı bulamasa da takımla birlikte antrenmanlara çıkan ve bu süreçte herhangi bir olumsuz tavır sergilemeyen 28 yaşındaki futbolcu, Konyaspor maçında Atiba Hutchinson gibi taraftarlara veda etmek istiyordu ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

 

Sözleşmesi biten Kevin Nkoudou geçtiğimiz salı akşamı yapılan son antrenmanda Konyaspor maçının kadrosunda yer almadığını öğrenince tesislerdeki eşyalarını toplamaya başladı. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Kamerunlu oyuncu daha sonra takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve tesislerden ayrıldı.

Siyah-beyazlı teknik heyete tepkili olan Kevin Nkoudou, Konyaspor maçına da gitmedi. Beşiktaşlı taraftarlarla vedalaşma hayali suya düşen yıldız futbolcunun haksızlığa uğradığını düşündüğü ve bu nedenle teknik heyete çok kırgın olduğu aktarıldı.

Serbest durumda olan Kevin Nkoudou ile Süper Lig’den birçok takım yakından ilgileniyor. Bazı İngiliz ve Fransız ekiplerinin de transfer listesinde yer alan Kamerunlu oyuncunun önümüzdeki günlerde yeni kulübüyle ilgili kararını vermesi bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık