Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Talisca gündemi sürüyor

Talisca gündemi sürüyor

Talisca'da "Feda" şartı

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili sorulan soruya Başkan Ahmet Nur Çebi’nin açık kapı bırakacak şekilde cevap vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Siyah-beyazlı yönetim pahalı kontratların bitmesi nedeniyle bu tür bir transfere sıcak bakıyor. Ancak yine belli başlı kriterlerin yerine gelmesini bekleyen yönetim son olarak forma giydiği Al Nassr’dan yaklaşık 8 milyon euro kazanan Talisca’nın, önerilecek rakama evet diyerek bir anlamda ‘FEDA’ demesi gerekecek.

Alex Teixeira'nın teklifleri değerlendirmesi beklenecek

Beşiktaş Yönetimi ayrıca bir başka yüksek kontratlı oyuncu olan Alex Teixeira’nın da gelmesi muhtemel teklifleri kabul etmesini bekleyecek. Bu şartların olmaması halinde hem kadro planlaması hem de mali açıdan zorluklar yaşayacağını düşünen Beşiktaş Yönetimi bu nedenle adımlarını temkinli atacak.

80 maçta 37 gol, 14 asist

Siyah-beyazlı takımda 2016-2018 arası forma giyen Anderson Talisca, 80 maçta 37 gol atıp 14 asist yapmıştı. 2016-17 sezonunda şampiyonluğa büyük katkısı olan Brezilyalı yıldız tribünlerin sevgilisi olmuştu.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık