Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Talihliler, Beşiktaşlı futbolcularla buluşuyor

Talihliler, Beşiktaşlı futbolcularla buluşuyor

Pandemi ile birlikte geçtiğimiz sezon karşılaşmaların seyircisiz oynanması nedeniyle deneyim ödüllerini alamayan “Ödül Senin” talihlileri, ödüllerine kavuşmaya başladılar.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş JK'nın başlattığı “Bırakmam Seni” kampanyası için düzenlenen “Ödül Senin” çekilişinde “Futbol A Takımıyla Buluşma” ödülünün talihlisi olan taraftar Yasin Tantunç, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi.

Futbol A Takımınn antrenmanını izleyen, idmanın ardından futbolcularla bir araya gelerek sohbet etme ve hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı bulan talihli taraftar Yasin Tantunç, buluşmada büyük bir mutluluk yaşadı.

9 Ağustos - 9 Eylül 2020 tarihleri arasında Bırakmam Seni – “Ödül Senin 1 SMS 1 Çekiliş” etkinliğine toplam 282 bin adet SMS gönderimi yapılmıştı. Milli Piyango Yetkilileri ve Noter huzurunda 19 Eylül 2020, saat 19.03’te yapılan çekilişte; ev, otomobil, tatil gibi birbirinden değerli 1903 hediye Mardin’den İzmir’e, Cizre’den Afyon’a çok geniş bir coğrafyadaki taraftarlara gitmişti.

Vodafone Park’ta 26 Kasım 2020 Perşembe günü düzenlenen “Ödül Senin” çekilişi teslim töreninde; deneyim ödülleri dışındaki ev, otomobil, Beko bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, televizyon, Samsung cep telefonu, elektrikli scooter ödülleri talihlilere takdim edilmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık