Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Süper Lig tescil edildi tüm gözler Beşiktaş'ta!

Süper Lig tescil edildi tüm gözler Beşiktaş'ta!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-23 Sezonu tescil etti. Yapılan açıklamada, “Futbol Müsabaka Talimatı’nın 26. maddesi hükmü gereğince Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası tesciline karar verilmiştir” ifadesi kullanıldı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; bu açıklamanın ardından gözler Beşiktaş Kulübü’ne çevrildi.

Siyah beyazlılar deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatay ve Gaziantep’in kalan maçlarının hükmen sayılmasına karşı çıkarken bu takımların tüm maçlarının iptalini istemiş, Asbaşkan Emre Kocadağ da “Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili başvuruda bulunacağız” açıklamasını yapmıştı.

ATiBA FUTBOLU BIRAKTI

Öte yandan Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve Konyaspor maçı sonrası taraftarlarla vedalaşan Atiba Hutchinson futbolu bıraktığını açıkladı. 40 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’ta 3 şampiyonluk yaşadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık