Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Souza'dan takımın genç futbolcusu Emirhan'a destek!

Souza'dan takımın genç futbolcusu Emirhan'a destek!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Josef de Souza, Takımın genç yeteneği Emirhan İlkhan'a adeta abilik yapıyor. Sosyal medya hesabında Kupanın Sahibi olduktan sonra açtığı canlı yayınında yanına Emirhan'ı alan Souza, ona destek verdiğini gösterdi. Bunun üzerine, taraftardan övgüler aldı.

GECEDE PARLAYAN GENÇ 

Siyah-beyazlı takım bu sonuçla tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın öz kaynak düzeninden yetişen oyuncusu Emirhan İlkhan Süper Kupa Finali'ndeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Siyah-beyazlı takım koronavirüs ve sakatlıklar nedeniyle Doha'ya birçok önemli oyuncusundan yoksun gitti. Teknik direktör Önder Karaveli, maçın 80. dakikasında Kenan Karaman'ın yerine 17 yaşındaki futbolcuyu oyuna dahil etti. Beşiktaş'ta uzun süredir oynuyormuş gibi uyum sıkıntısı çekmeyen genç Emirhan, özellikle etkili driplingleri ve çalımları ile gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Opta'nın verilerine göre Emirhan İlkhan finalin en çok adam eksilten oyuncusu oldu. 17 yaşındaki futbolcu, yayıncı kuruluşun yorumcularının yanı sıra sosyal medyada da övgü aldı.

İLK TEBRİK JOSEF'TEN 

A takımın formasını sırtına geçirdiği ilk maçta Süper Kupa'yı havaya kaldıran genç yeteneği ilk tebrik eden isim Josef de Souza oldu. Maçtan sonra Emirhan duygularını şöyle dile getirdi: "Çok heyecanlı anlardı. Hoca beni yanına çağırdı, kanatta oynayacağımı söyledi." 

'ŞOK OLDUM' 

"Şok oldum. Kenar mı? dedim hocama. O anda 'mecbur' dedi bana. Girdim oyuna. Elimden gelen her şeyi yaptım." Penaltılarda kupanın kazanıldığı anın kendisi için unutulmaz olduğunu söyleyen Emirhan, "Kupanın geldiği an mükemmel bir andı. Ben koşuyorum, Atiba formamdan çekiyor. Adam kaç yaşına geldi hala koşuyor. Kaptan devam ediyor, etsin. İnanılmaz bir karakter. Mükemmel karakter tüm takım. Tüm takım da gelip beni tebrik etti. Hepsine teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı.

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR 

Beşiktaşlı taraftarlar finalin ardından sosyal medyada Emirhan'ın siyah-beyazlı formayla çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık