Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Siyah-beyazlı futbolculardan açıklamalar! Üzgünüz

Siyah-beyazlı futbolculardan açıklamalar! Üzgünüz

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Siyah beyazlılar, Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçerken skoru koruyamadı ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Beşiktaşlı oyuncular değerlendirmelerde bulundu.

"KIRMIZI KART DÖNÜM NOKTASI OLDU"

Kırmızı kartın maçın dönüm noktası olduğunu söyleyen Georges-Kévin N'Koudou, "Ne söyleyeceğimi pek bilmiyorum. Kırmızı karta kadar maçın hakimiydik. İkinci yarı bambaşka bir senaryo oldu. Kazanmak için çok iyi mücadele ettik ama olmadı. 2 puan kaybettik. 1 puan için oynayacak bir takım değiliz. Maça bakacak olursak çok iyiydik. Kırmızı kart dönüm noktası oldu." şeklinde konuştu.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

3-0'dan 3-3 bitirdikleri için üzgün olduklarını belirten Salih Uçan, "Devre arasına hiçbir zaman gol yiyerek girmemek lazım. Psikolojik olarak düşürüyor. Beşiktaş gibi bir takım 3-0 yaptıktan sonra 3-3 bitirmemeli. Elimizden 3 puan gitti. Çok üzgünüz. Futbolda maalesef bunlar oluyor. Her türlü maç dönebiliyor." diye konuştu.

"TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE KIRMIZI KART GÖRDÜK"

Genç oyuncu Berkay Vardar ise "Maça iyi başladık, 3-0 öne geçtik. Ondan sonra talihsiz bir şekilde kırmızı kart gördük. Skoru tutamadık, olmadı." dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık