Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sivasspor-Beşiktaş karşı karşıya!

Sivasspor-Beşiktaş karşı karşıya!

Hafta sonu Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanması planlanan Sivasspor-Beşiktaş maçı için sahayı inceleyen TFF yetkilileri saha için olumlu rapor verdi. Maç Sivas'ta oynanacak. Edinilen bilgilere göre; Sivasspor'da stadyum sorunu sona erdi. Geçtiğimiz haftalarda Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun zemininde çıkan sorun nedeniyle Teco Karacabey Belediye maçı Kayseri'de, Adana Demirspor maçı da Malatya’da oynanmıştı.

Saha düzeltme çalışmalarına başlayan Sivasspor Kulübü, yaklaşık 1 aylık çalışma neticesini olumlu sonuçlandırdı.

Edinilen bilgiye göre hafta sonu Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanması planlanan Sivasspor-Beşiktaş maçı öncesi TFF yetkilileri sahayı incelemek üzere şehre geldi. Federasyon yetkililerinin saha için maç oynanmaya elverişli raporu verdiği öğrenildi.

Konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, karşılaşma 4 Şubat Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Maç saat 16.00’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan yirmi haftada on bir galibiyet, altı beraberlik ve üç mağlubiyet elde eden Beşiktaş, topladığı 39 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, Demir Grup Sivasspor ile sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynadığı maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık