Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın'dan oyuncularına: Herkese ders olsun!

Sergen Yalçın'dan oyuncularına: Herkese ders olsun!

Süper Lig ’de 6. hafta mücadelesinde önceki akşam Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u ağırlayan Siyah-Beyazlılar, 3-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayıp sahasından 1 puanla ayrılmıştı. Rakip takımda sonradan oyuna dahil olan Mario Balotelli’yi durdurmakta güçlük çeken ve İtalyan golcünün 2 kez fileleri havalandırması sonrasında 3-3’lük skora razı olan Kara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonu oyuncularına uyarılarda bulundu.

Orhan Yıldırım'ın FANATİK'teki haberinden edinilen bilgilere göre; tecrübeli çalıştırıcı, “Beşiktaş , 3-0’dan puan vermemeli. Maç, hakem düdüğü çalınca bitiyor, 3 farkı yakalayınca değil! Bu karşılaşma, hepinize ders olsun. Takılı kalmayacağız ama ders alacağız. Şimdi her şeyi bir kenara koyma vakti. 3 günde bir maçlık tempoya girdik, önemli eksiklerimiz var. Ancak herkes üzerine düşen görevi sonuna kadar en iyi şekilde yapmak zorunda!” ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık