Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın: Taraftarlarımızla buluşmak güzel oldu

Sergen Yalçın: Taraftarlarımızla buluşmak güzel oldu

Vodafone Park'ta ligin ilk karşılaşmasını Çaykur Rizespor ile yapan Beşiktaş, rakibini 3-0 yendi. Maçın ardından konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, “Sezon başı periyodu zor oluyor. Henüz hazırlık aşamasındayız. Sakatlıktan çıkan ve takıma geç katılan oyuncularımız vardı. Hazır olduğumuz söylenemez. Oyun istediğimiz gibi geçti. İyi mücadele ettik. Bugün kazanılan üç puan önemliydi. Milli aradan sonra hazır olmayı planlıyoruz. Sezona üç puanla başlamak ve taraftarlarımızla buluşmak güzel oldu.” açıklamasını yaptı.

Sergen Yalçın'a tam destek

Sergen Yalçın ilk maçında ayakta alkışlandı. Oynanan futbolun yanı sıra rakibe pozisyon vermeden geçirilen 90 dakika sonra tribünler takımı alkışlarken, teknik direktör Yalçın'a da maç sonunda sevgi gösterilerinde bulundu. Edinilen bilgilere göre; başarılı çalıştırıcıyı soyunma odasından çağıran siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ı uzun süre alkışladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık