Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın güvendi, Güven Yalçın da golleri attı

Sergen Yalçın güvendi, Güven Yalçın da golleri attı

İsmail Er'in Spor Arena'daki haberine göre; Sivasspor maçında attığı birbirinden güzel 2 golle Beşiktaş’a 3 puanı getiren Güven Yalçın’ın, sezon öncesi takımdan ayrılmak üzere iken teknik direktör Sergen Yalçın’ın devreye girmesi sonucu kaldığı ortaya çıktı...

Siyah beyazlı yönetim, Batshuayi, Larin ve Kenan’ın yer aldığı forvet hattında forma giyme şansı düşük görülen Güven’i, kendisine talip olan kulüplerden birine kiralık vermeyi planlıyordu.

Ancak futbol şube sorumlusu emre Kocadağ’la görüşen Sergen Yalçın, futbol altyapısını Almanya’da alan Güven’in yüksek potansiyelli bir oyuncu olduğunu ifade ederek takımda kalmasını istedi. Yönetim de bunun üzerine futbolcuyu göndermekten vazgeçti.

YEDEK KALDI AMA PES ETMEDİ

Sezonun ilk 6 haftasında toplam 15 dakika oynamasına karşın antrenmanlarda sıkı çalışarak kendisini hazır tutan Güven, 32. dakikada sakatlanan Pjanic’in yerine oyuna girdiği Altay deplasmanında takımının tek golünü atarken, önceki gün Sivas karşısında 2 gol birden kaydetti. 

MİLLİ ARA TAKIMA İYİ GELECEK

Öte yandan sakatlıkları düzelen Vida, Necip ve Alex Teixeira’nın ardından, Pjanic, Welinton, Atiba, Ghezzal, N’Koudou, Larin ve Covid-19 karantinası sona erecek olan Montero’nun da milli aradan sonra takıma döneceği öğrenildi. Böylece Mehmet Topal dışında eksik kalmayacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık